Suomen Nuorkauppakamarit – JCI Finland http://nuorkauppakamarit.fi Johtajuuden kehittäjä - kansainvälinen verkosto Tue, 17 May 2016 10:26:25 +0000 fi-FI hourly 1 Matti Alahuhta kannustaa nuoria johtajia http://nuorkauppakamarit.fi/matti-alahuhta-kannustaa-nuoria-johtajia/ Thu, 12 May 2016 19:56:35 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6431 Mittavan työuran Nokiassa ja Koneella tehnyt Matti Alahuhta on Vuoden nuori johtaja -kilpailun suojelija vuonna 2016. “Olen ylpeä, että olemme saaneet arvostetun ammattijohtajan kilpailumme suojelijaksi. Matti Alahuhta tietää ja tunnistaa hyvän johtajuuden periaatteet”, toteaa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen puheenjohtaja Mervi

The post Matti Alahuhta kannustaa nuoria johtajia appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Mittavan työuran Nokiassa ja Koneella tehnyt Matti Alahuhta on Vuoden nuori johtaja -kilpailun suojelija vuonna 2016.

“Olen ylpeä, että olemme saaneet arvostetun ammattijohtajan kilpailumme suojelijaksi. Matti Alahuhta tietää ja tunnistaa hyvän johtajuuden periaatteet”, toteaa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen puheenjohtaja Mervi Vuorinen.

“Hyvään ihmisten johtamiseen kuuluu luottamuksen rakentaminen ja johdonmukaisuus. Johtajan tulee olla asenteeltaan positiivinen. Hän on läsnä ja aidosti kiinnostunut ihmisten kehittämisestä. Hyvän johtajan tunnistaa siitä, että hän haluaa kehittyä kuuntelijana. Hän osaa asettaa selkeät tavoitteet ja näyttää kirkkaan suunnan. Myös avoimuus ja suoruus kuuluvat hyvään johtamiseen. Niiden avulla voidaan keskittyä asioiden tekemiseen ja minimoida politikointi organisaatiossa”, korostaa Matti Alahuhta.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa etsitään alle 40-vuotiaita johtajia, jotka toimivat vastuullisesti ja vievät organisaatiotaan eteenpäin kestävällä tavalla.

“Haluamme nostaa kilpailun avulla esiin esimerkillisesti ja kestävästi johtavia nuoria ammattilaisia. Suomi tarvitsee johtamiskulttuurin muutosta. Yrityksen taloudellisen menestyksen lisäksi on huolehdittava, että myös henkilöstö onnistuu. Kestävä johtajuus luo yrityksille kilpailuetua. Innostunut työyhteisö auttaa yritystä menestymään ja kehittymään”, kertoo Mervi Vuorinen.

Matti Alahuhta korostaa johtajan oman jaksamisen merkitystä.

“Työssä jaksamisen kannalta on tärkeää, että tasapaino työn ja yksityiselämän välillä säilyy läpi työuran. Elämässä on hyvä olla jotain työtä tärkeämpää. Silloin asiat pysyvät perspektiivissä ja työkin sujuu paremmin.”

Tekniikan tohtori Matti Alahuhta on Elinkeinoelämän keskusliiton puheenjohtaja ja hänellä on myös useita muita merkittäviä hallituspaikkoja. Hän toimi Koneen toimitusjohtajana vuosina 2005­­-2014 ja teki sitä ennen pitkän uran Nokian tietoliikenne- ja matkapuhelinyksiköiden johtotehtävissä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden nuori johtaja -kilpailun vuodesta 2007 alkaen. Tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia sekä kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin ja kehittymään johtajina. Tänä vuonna kilpailuaika on 1.6. -18.9.2016. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Teknologiateollisuus ry, CxO Professional Oy, FIBS yritysvastuuverkosto, Experis ja Suomen Ekonomit. Kilpailussa valitaan myös Teknologiateollisuuden Vuoden nuori johtaja.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä n. 2500 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

 

Lisätietoja:

 

Auli Kangas

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun kansallinen projektipäällikkö

auli.kangas@jci.fi

050 5887755

 

Mervi Vuorinen

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Kansallinen puheenjohtaja

mervi.vuorinen@jci.fi

050 428 7323

 

www.nuorijohtaja.fi

 

The post Matti Alahuhta kannustaa nuoria johtajia appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Kansainvälinen JCI Challenge-tapahtuma valtaa Hämeenlinnan 12.-14.6. http://nuorkauppakamarit.fi/kansainvalinen-jci-challenge-tapahtuma-valtaa-hameenlinnan-12-14-6/ Mon, 09 May 2016 20:05:17 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6417 Liikunnan riemua, uusia kansainvälisiä ystäviä ja hauskaa yhdessä tekemistä ei tarvitse hakea kesäkuussa kovin kaukaa. JCI Challenge on leikkimielinen seikkailukilpailu, jossa kisataan hyvän asian puolesta. Tapahtuma on tunnustettu myös nuorkauppakamarimaailman huipulla sillä nuorkauppakamarin maailmanpuheenjohtaja Pascal Dike kunnioittaa tapahtumaa käynnillään. Tapahtuman

The post Kansainvälinen JCI Challenge-tapahtuma valtaa Hämeenlinnan 12.-14.6. appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Liikunnan riemua, uusia kansainvälisiä ystäviä ja hauskaa yhdessä tekemistä ei tarvitse hakea kesäkuussa kovin kaukaa. JCI Challenge on leikkimielinen seikkailukilpailu, jossa kisataan hyvän asian puolesta. Tapahtuma on tunnustettu myös nuorkauppakamarimaailman huipulla sillä nuorkauppakamarin maailmanpuheenjohtaja Pascal Dike kunnioittaa tapahtumaa käynnillään. Tapahtuman koko tuotto lahjoitetaan JCI Nothing But Nets -ohjelmalle.

Kansainvälisyyttä ja liikuntaa rennoissa merkeissä

JCI Challenge järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistuminen ei edellytä kesäkuntoa tai osallistumista sitä seuraavaan Eurooppa-kokoukseen, vaan takaa iloisen menon ja uusia kansainvälisiä jc-ystäviä. Joukkueet ja lajit kerrotaan paikan päällä, joten riittää, että osallistujat saapuvat paikalle. Luvassa ei ole luksusta, vaan paino on verkostoitumisessa ja yhdessä tekemisen meiningissä.

Edelliset tapahtumat järjestettiin Maltalla ja Turkissa, joten olosuhteet muuttuvat dramaattisesti tällä kerralla. Tapahtumassa edetään jalkapatikassa tai vaihtelevin kulkuneuvoin paikasta toiseen ja matkalla suoritetaan tehtäviä tai lajeja. Hämeenlinnassa Aulangon maisemat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Hämeen linna kuuluu luonnollisesti mukaan ohjelmaan.

JCI Challengeen saapuu kolmisenkymmentä nuorkauppakamarin jäsentä ympäri maailmaa urheilemaan ja verkostoitumaan hyvän asian puolesta. Ulkomaalaisille osallistujille riittää sulateltavaa Suomen luonnossa ja suomalaisissa urheilulajeissa eukonkannosta kirkkovenesoutuun, kesän hyttysissä ja keskiyön auringossa.

Hyvän asian puolesta

Liikunnan ja verkostoitumisen lisäksi tapahtumalla on vakavampi sanoma. Osallistujat keräävät rahaa YK:n Nothing But Nets -ohjelmalle, jonka kanssa kansainvälisellä nuorkauppakamarilla on yhteisprojekti. Osa osallistumismaksusta lahjoitetaan suoraan ohjelmaan ja osallistujat keräävät esimerkiksi joukkorahoituksen ja lahjoitusten kautta varoja. Nothing But Nets -ohjelmassa kerätään varoja Malariaa levittävien hyttysten pistoilta suojeleviin malariaverkkoihin. Ohjelma tähtää Malarian poistamiseen maailmasta ja se on jo saavuttanut erittäin merkittäviä tuloksia.

Kansainvälisille osallistujille kattaus on varmasti ainutlaatuinen, mutta myös suomalaisille nuorkauppakamarilaisille on tarjolla harvinaista herkkua. Tapahtuman palkitsemistilaisuuteen tiistaina 14.6. tulee mukaan myös Nuorkauppakamarin maailmanpuheenjohtaja, nigerialainen Pascal Dike sekä Nothing But Nets –ohjelman johtaja Christopher Helfrich.

Tampereella järjestettävä Eurooppa-kokous tuo tuhansia kamarilaisia Suomeen ympäri maailmaa 16.-20.6.2016. Sen yhteydessä järjestetään runsaasti muita, suomalaista kulttuuria esitteleviä tapahtumia. Myös JCI Challenge on mukana oheisohjelmatapahtumana. Ja mikäs sen mukavampaa kuin jatkaa uusien jc-ystävien kanssa Eurooppa-kokouksen huumaan!

Lisätietoja tapahtumasta

projektipäällikkö Lotta Hanski, Havis Amandan Nuorkauppakamari – Helsinki ry

lohanski@gmail.com.

www.jcichallenge.org

The post Kansainvälinen JCI Challenge-tapahtuma valtaa Hämeenlinnan 12.-14.6. appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Vuoden 2015 tekijät palkittu http://nuorkauppakamarit.fi/vuoden-2015-tekijat-palkittu/ Tue, 26 Apr 2016 15:14:07 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6393 Vuoden 2015 tekijät palkittiin viime lauantaina Suomen Nuorkauppakamareiden vuosikokouksen yhteydessä järjestetyssä palkintogaalassa. Vuosikokous järjestettiin Salossa ja kokousta isännöi Salon Nuorkauppakamari. Itse palkintogaala järjestettiin Salon Astrum-keskuksessa. Vuoden projekti Pop-Up Turku, Turun Nuorkauppakamari Kunniamaininta: Team City Challenge, Tampereen Nuorkauppakamari Paras Yhteiskuntavastuuprojekti Vuoden

The post Vuoden 2015 tekijät palkittu appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Vuoden 2015 tekijät palkittiin viime lauantaina Suomen Nuorkauppakamareiden vuosikokouksen yhteydessä järjestetyssä palkintogaalassa. Vuosikokous järjestettiin Salossa ja kokousta isännöi Salon Nuorkauppakamari. Itse palkintogaala järjestettiin Salon Astrum-keskuksessa.

Vuoden projekti

Pop-Up Turku, Turun Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Team City Challenge, Tampereen Nuorkauppakamari

Paras Yhteiskuntavastuuprojekti

Vuoden Salolainen liikeidea, Salon Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Nuori Johtaja -kurssi, Porvoon Nuorkauppakamari

Paras Talousprojekti

Iisalmen Kiekka Ylä-Savon Nuorkauppakamari

Paras Nuorkauppakamaritoiminta

Salon Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Tampereen Nuorkauppakamari

Vuoden tulokas

Eero Kallio, Tampereen Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Tuuli Lamminmäki, Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Vuoden Nuorkauppakamarilainen

Toni Rantanen, Tampereen Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Tuula Sillanpää, Kankaanpään Nuorkauppakamari

Paras Puheenjohtaja

Janne Romppainen, Tampereen Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Michaela Palmberg, Vaasan Nuorkauppakamari

Vuoden Kouluttaja

Heidi Jäntti, Helsingin Nuorkauppakamari

Senaatin palkinto

Turun Nuorkauppakamari

Senaatin vuorovaikutuspalkinto

Metropolin Nuorkauppakamari

Puhekilpailu, Sanan Säilä 2016

Minna Pikkarainen, Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari

Kunniamaininta: Antti Koskinen, Lappeenrannan Nuorkauppakamari

 

Jo aiemmin Lappeenrannan Johtajuusakatemiassa palkitut ovat: Paras Keskusliiton virkailija Susanna Kaharinen, Kansallinen Päällikkö, viestintä, Forssan Seudun Nuorkauppakamari ja Vuoden Hallituksen jäsen Päivi Karkkola, Aluejohtaja, Alue D, Meri-Lapin Nuorkauppakamari

The post Vuoden 2015 tekijät palkittu appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Uusi senaattori valittiin Salossa http://nuorkauppakamarit.fi/uusi-senaattori-valittiin-salossa/ Fri, 22 Apr 2016 20:55:27 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6366 Mari Junnila on saanut senaattoriarvon 23.4. Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa Salossa. Tästä lähtien hänet tunnistaa numerosarjasta 75065. Mari Junnilla on liittynyt nuorkauppakamariin vuonna 2011. Hän lähti toimintaan mukaan vauhdilla, aktiivisella otteella sekä aidolla asenteella. Hän toimi Salon Nuorkauppakamarissa vuonna 2012

The post Uusi senaattori valittiin Salossa appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Mari Junnila on saanut senaattoriarvon 23.4. Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa Salossa. Tästä lähtien hänet tunnistaa numerosarjasta 75065.

Mari Junnilla on liittynyt nuorkauppakamariin vuonna 2011. Hän lähti toimintaan mukaan vauhdilla, aktiivisella otteella sekä aidolla asenteella. Hän toimi Salon Nuorkauppakamarissa vuonna 2012 secynä, 2013 VP:nä ja vuonna 2014 kamarin puheenjohtajana. Hallitusvirat ja aktiivinen osallistuminen kamaritoimintaan myös yli kamarirajojen tekee Marista todellisen JC:n. Marin JC-into kasvoi hurjaa vauhtia ja vuonna 2015 hän toimi jo kansallisena koulutusjohtajana. Marin johtajaominaisuudet ovat kehittyneet entisestään ja hän on jakanut osaamistaan käytännön kautta. Mari on mahtava innostaja, jolta usea JC on saanut tukea, turvaa ja fiilistä JC-uralleen. Hänen intohimoinen ote sekä vahva osaaminen ovat auttaneet häntä rakentamaan valtavia verkostoja sekä yhdistämään JCI-osaamista ja työelämävalmiuksia keskenään. Mari on saanut tästä harrastukseta varmasti enemmän kuin koskaan uskalsi odottaa!

Olemme enemmän kuin onnellisia, kun Mari jatkaa kanssamme JC-taipaleella senaattorina.

The post Uusi senaattori valittiin Salossa appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Kannattava investointi http://nuorkauppakamarit.fi/kannattava-investointi/ Wed, 06 Apr 2016 16:17:06 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6323 Kun vuonna 2004 lähdin mukaan nuorkauppakamaritoimintaan, en todellakaan arvannut miten tämä toiminta vie mukanaan ja minkälaisia mahdollisuuksia tämä järjestö tarjoaa. Alunperin lähdin toiminnalta hakemaan vastapainoa silloiseen työhöni sekä oppiman uusia taitoja. Mitä toiminta on sitten minulle vuosien varrella antanut? Ensinnäkin

The post Kannattava investointi appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Kun vuonna 2004 lähdin mukaan nuorkauppakamaritoimintaan, en todellakaan arvannut miten tämä toiminta vie mukanaan ja minkälaisia mahdollisuuksia tämä järjestö tarjoaa. Alunperin lähdin toiminnalta hakemaan vastapainoa silloiseen työhöni sekä oppiman uusia taitoja.

Mitä toiminta on sitten minulle vuosien varrella antanut? Ensinnäkin paljon erilaisia taitoja, joista on hyötyä työelämässä kuten esiintymis- ja kouluttamistaitoja sekä projektien johtamis- ja hallintataitoja. Esiintymiskoulutuksissa olen joutunut useita kertoja epämukavuusalueelle, mutta ehkä juuri siksi entinen esiintymiskammoinen nauttii nykyään puheiden pitämisestä ja esiintymisestä. Usean hallitusviran kautta olen oppinut paljon myös hallitustyöskentelystä ja sen seurauksena minut on kutsuttu kotipaikkakunnallani Mikkelissä myös eri yritysten ja muiden järjestöjen hallitustyöskentelyyn mukaan jonka koen suurena etuoikeutena.

Eikä siinä vielä kaikki! Ikään kuin sivutuotteena tämä järjestö pystyy tarjoamaan aivan mielettömän verkoston niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin, jota pystyy hyödyntämään niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin. Kaiken sen vapaa-aika, jota olen tällä järjestölle antanut olen saanut takaisin korkojen kera joten voin todeta, että tämä investointi on ollut todella kannattava.

Helena Skopa, Mikkelin nuorkauppakamari

Helena palkittiin Turkissa Istanbulissa kesällä 2015 Euroopan parhaana nuorkauppakamarilaisena.

The post Kannattava investointi appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Nuorkauppakamarin jäsenyyden edut työnantajalle http://nuorkauppakamarit.fi/nuorkauppakamarin-jasenyyden-edut-tyonantajalle/ Tue, 05 Apr 2016 20:29:30 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6327 Kevät on aikaa, jolloin monen paikalliskamarien jäsenmaksut tulevat maksettavaksi. Jäsenmaksun vastineeksi jäsen saa ilmaisia koulutuksia, kokemusta, ja verkostoja. Yksi harrastuksen konkreettinen hyötyjä on jäsenen työnantaja. Työnantajalle sijoitus jäsenmaksuun on pieni investointi, josta saa vastikkeeksi työntekijälle mahdollisuuden kehittyä ja harjoitella johtamista projektien ja

The post Nuorkauppakamarin jäsenyyden edut työnantajalle appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Kevät on aikaa, jolloin monen paikalliskamarien jäsenmaksut tulevat maksettavaksi. Jäsenmaksun vastineeksi jäsen saa ilmaisia koulutuksia, kokemusta, ja verkostoja. Yksi harrastuksen konkreettinen hyötyjä on jäsenen työnantaja.

Työnantajalle sijoitus jäsenmaksuun on pieni investointi, josta saa vastikkeeksi työntekijälle

  • mahdollisuuden kehittyä ja harjoitella johtamista projektien ja virkojen kautta
  • ilmaisia koulutuksia edullisesti niin paikallisella, alueellisella, kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla
  • laajaan kontaktiverkoston

Harva toiminta työntekijöiden kehittämiseksi on yhtä kannattavaa kuin sijoitus työntekijän nuorkauppakamari-jäsenmaksuun. Kannattaa kysyä olisiko se mahdollista!

The post Nuorkauppakamarin jäsenyyden edut työnantajalle appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
SNKK:n innovaatio poistaa stressiä ilman avulla http://nuorkauppakamarit.fi/snkkn-innovaatio-poistaa-stressia-ilman-avulla/ Fri, 01 Apr 2016 09:43:55 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6314 SNKK:n innovaatio poistaa stressiä ilman avulla. Suomi on aina ollut tunnettu puhtaasta luonnosta ja ilmastaan. Raittiilla ilmalla on myös merkittäviä terveyshyötyjä. Nyt suomalaista ilmaa lähdetään viemään ulkomaille. Nuorkauppakamarin kehittämä ilmatuote ”AIR” jatkaa komeasti suomalaisten luksustuotteiden maailmanvalloitusta. Tuotesarjan luonut Suomen Nuorkauppakamarit ry teki keksinnön vuosikokouksensa

The post SNKK:n innovaatio poistaa stressiä ilman avulla appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
SNKK:n innovaatio poistaa stressiä ilman avulla. Suomi on aina ollut tunnettu puhtaasta luonnosta ja ilmastaan. Raittiilla ilmalla on myös merkittäviä terveyshyötyjä. Nyt suomalaista ilmaa lähdetään viemään ulkomaille. Nuorkauppakamarin kehittämä ilmatuote ”AIR” jatkaa komeasti suomalaisten luksustuotteiden maailmanvalloitusta.

Tuotesarjan luonut Suomen Nuorkauppakamarit ry teki keksinnön vuosikokouksensa yhteydessä: ”Huomasimme, että tujaus raitista ilmaa laski stressihormonitasoja”, kertoo kansallinen puheenjohtaja Mervi Vuorinen ja jatkaa: ”yhteistyökumppaneidemme kanssa aloimme sitten miettimään, miten tämä saataisiin levitettyä kaikkien käyttöön.”

Tuotesarjaan kuuluu aluksi kolme ilmavarianttia: Kainuu on tummasävyinen ja rauhoittava ilma, jota SNKK suosittaa käytettäväksi iltaisin etenkin nukahtamisongelmiin. Revontuli taas on puhdistava detox-tiiviste, joka helpottaa mm jetlag-oireita ja puhdistaa elimistön stressijaksojen jälkeen. Saaristo on nimensä mukaisesti raikas ja piristävä henkäys meri-ilmaa, jota voi käyttää vaikka kesken työpäivän pikaista elvytystä ja ajatusten uudistamista kaivatessaan. Kaikki kolme tuotetta tulevat myyntiin Tampereella kesäkuussa järjestettävän Eurooppakokouksen yhteydessä.

”Odotamme sarjasta välitöntä hittiä, ennakkokysyntä on jo ylittänyt kaikki odotuksemme”, Vuorinen summaa. Tuotteiden ydinkohderyhmänä ovat kiireestä ja stressistä kärsivät kaupunkilaiset.

The post SNKK:n innovaatio poistaa stressiä ilman avulla appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnanjohtaja on valittu! http://nuorkauppakamarit.fi/suomen-nuorkauppakamarit-ryn-toiminnanjohtaja-valittu/ Fri, 25 Mar 2016 19:15:12 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6280 Suomen Nuorkauppakamarit ry:n rekrytointiprosessi on viimein saatu päätökseen. Vuoden 2016 rekrytointitiimi allekirjoitti työsopimuksen Susa Närhin kanssa. Susa aloittaa tehtävässään heti pääsiäisen jälkeen 29.3.2016. Susa on toiminut aikaisemmin ICT-alalla tulosvastuullisena tuotepäällikkönä ja keskeisinä tehtävinä ovat olleet tukkuportaan osto- ja myynti, markkinointi,

The post Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnanjohtaja on valittu! appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Suomen Nuorkauppakamarit ry:n rekrytointiprosessi on viimein saatu päätökseen. Vuoden 2016 rekrytointitiimi allekirjoitti työsopimuksen Susa Närhin kanssa. Susa aloittaa tehtävässään heti pääsiäisen jälkeen 29.3.2016.

Susa on toiminut aikaisemmin ICT-alalla tulosvastuullisena tuotepäällikkönä ja keskeisinä tehtävinä ovat olleet tukkuportaan osto- ja myynti, markkinointi, sopimusneuvottelut ja asiakkuuksista vastaaminen. Hän on toiminut myös kansainvälisen pörssiyhtiön markkinointi- ja viestintäpäällikkönä vastaten Suomen toiminnasta, mutta johtanut myös kansainvälisiä projekteja mm. brändinäkyvyyteen liittyen. Asiakas- ja sidosryhmätapahtumien johtaminen ja niihin liittyvien myynti- ja markkinointikonseptien kehittäminen ja jalkauttaminen ovat niin ikään kuuluneet Susan vastuulle.

Susan vahva kokemus pitkäaikaisten kumppanuuksien rakentamisessa tulee palvelemaan Suomen Nuorkauppakamareita heti ja tulevaisuudessa. Hänen monipuolinen työkokemuksensa eri toimialoilta niin PK-sektorilta kuin kansainvälisistä suuryrityksistä antaa vahvan pohjan ja laajat verkostot toiminnanjohtajan pestiin.
”Haluan pistää likoon kaiken ammattitaitoni ja työkokemukseni Suomen Nuorkauppakamarien, sen jäsenten ja kumppanien menestymiseksi!”

Susa ehti olla muutaman vuoden Tammerkosken Nuorkauppakamarin jäsenenä, kunnes vuodet tulivat täyteen. ”Minulle jäi hyvin lämminhenkinen muisto kamarivuosiltani ja tunne, että paljon jäi tekemättä; nyt siihen on taas loistava mahdollisuus!”, Susa hymyilee.

”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni ja odotan mielenkiinnolla miten mahtavia tulevaisuuksia pääsen tekemään ja näkemään Suomen Nuorkauppakamarin toiminnassa. Uskon, että luontaiset vahvuuteni; viestintätaidot, kokonaisuuksien hahmottaminen ja tavoitteellinen toiminta ovat hyvä lähtökohta toiminnanjohtajan roolissa. ” summaa Susa.

Suomen Nuorkauppakamareiden toiminnanjohtajan tehtävä koostuu kumppaneiden hoidosta, kumppanisuhteiden ylläpidosta ja uusasiakashankinnasta, myynnin johtamisesta ja kokonaishallinnasta sekä sidosryhmäyhteistyöstä ja verkostojen rakentamisesta. ”Uskon, että Suomen Nuorkauppakamarit saavat Susasta aktiivisen innovaattorin, joka tarttuu toimeen arastelematta. Susan taustalla ja osaamisella saamme vauhditettua kansallisia kilpailuja ja nostettua kamaritoimintaa aiempaa tunnetummaksi – ennen kaikkea saamme kumppaneillemme pitkäaikaisen yhteyshenkilön, joka pysyy kun viroissa olevat tekijämme vaihtuvat vuosittain” kansallinen puheenjohtaja Mervi Vuorinen iloitsee.

”Rekrytointiprosessi oli pitkä ja sen aikana huomasimme, että valittavalla henkilöllä tulee olla nuorkauppakamaritausta, jotta hän voi menestyä työssään. Olen hyvin iloinen valinnastamme. Olemme matkalla kohti vaikuttavampaa toimintaa, ja tarvitsemme henkilön, joka pärjää isojenkin kumppaneiden kanssa ja tuo uskottavuutta järjestöllemme. Juuri tähän Susa on oiva valinta.” Mervi summaa.

Rekrytointitiimimme toivottaa Susa Närhin lämpimästi tervetulleeksi mukaan rakentamaan vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa sekä osaksi suurta jc-perhettämme.

Lisätietoja antaa:
Mervi Vuorinen
Puheenjohtaja
050 428 7323

The post Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnanjohtaja on valittu! appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Uusi senaattori #75064 http://nuorkauppakamarit.fi/uusi-senaattori-75064/ Mon, 14 Mar 2016 21:33:02 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6256 Keuruuselän Nkk sai perjantaina uuden senaattorin Johanna Teiskosen #75064. Johanna liittyi nuorkauppakamariin jo vuonna 2001. Hänen 15-vuotinen kamariura pitää sisällään 8 paikallista hallitusvirkaa, n. 15 alueellista ja kansallista kokousta, 6 kansainvälistä kokousta sekä aluejohtoryhmätehtäviä, mukaan lukien aluejohtajuuden vuonna 2007. Johanna

The post Uusi senaattori #75064 appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Keuruuselän Nkk sai perjantaina uuden senaattorin Johanna Teiskosen #75064. Johanna liittyi nuorkauppakamariin jo vuonna 2001. Hänen 15-vuotinen kamariura pitää sisällään 8 paikallista hallitusvirkaa, n. 15 alueellista ja kansallista kokousta, 6 kansainvälistä kokousta sekä aluejohtoryhmätehtäviä, mukaan lukien aluejohtajuuden vuonna 2007. Johanna on osallistunut 15 erilaiseen koulutusjaksoon muun muassa johtajuuspolkuun, Nordic Academiin sekä Vaikuttaja-kouluun. Hänet on palkittu Vuoden akateemikkona ja Vuoden aluejohtajana. Johanna on ollut tekemässä niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin palkittuja projekteja ja toiminut kansainvälisenä palkintotuomarina maailmankokouksessa. Hän on uurastanut järjestömme eteen tuhansia tunteja, samaan aikaan, kun on toiminut yrittäjänä, toimitusjohtajana ja kunnanvaltuutettuna. Johanna on tehnyt komean uran nuorkauppakamarissa ja tarjonnut työllään ja esimerkillään myös muille menestymisen paikkoja.

The post Uusi senaattori #75064 appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Suomalainen yritysmaailma yllätti intohimollaan http://nuorkauppakamarit.fi/suomalainen-yritysmaailma-yllatti-intohimollaan/ Mon, 14 Mar 2016 20:37:07 +0000 http://nuorkauppakamarit.fi/?p=6253 Intohimoinen yritys 2016 -kampanja saavutti rytinällä alkuperäisen sadan yrityksen tavoitteensa jo kampanja-ajan puolivälissä. Koossa on nyt yli 200 tarinaa suomalaisista yrityksistä. Tarinoita kerätään kampanjassa perjantaihin 18.3.2016 saakka. Intohimoinen Yritys 2016 -kampanja on osa Savonlinnan Oopperajuhlien Inspired In Finland -hanketta ja

The post Suomalainen yritysmaailma yllätti intohimollaan appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>
Intohimoinen yritys 2016 -kampanja saavutti rytinällä alkuperäisen sadan yrityksen tavoitteensa jo kampanja-ajan puolivälissä. Koossa on nyt yli 200 tarinaa suomalaisista yrityksistä. Tarinoita kerätään kampanjassa perjantaihin 18.3.2016 saakka.

Intohimoinen Yritys 2016 -kampanja on osa Savonlinnan Oopperajuhlien Inspired In Finland -hanketta ja sen tavoitteena on nostaa esiin Suomen intohimoisimmat yritykset. Jakamalla tarinoita monistetaan intohimoista yrittämisen meininkiä, joka osaltaan vauhdittaa Suomen työelämää ja yritystoimintaa uuteen nousuun. Kampanja toteutetaan yhdessä Suomen Nuorkauppakamareiden ja TEKESin kanssa.

– Intohimoisia yrityksiä esimerkeiksi ja innoittajiksi suomalaisille liike-elämälle on olemassa. Yhteistä tarinoissa on, että intohimo kiteytyy yleensä ihmisiin: yrittäjiin, perustajiin, tekijöihin ja asiakkaisiin. Tarinoista usein huokuu halu kehittyä ja kasvaa, myös paikallisen tai suomalaisen elinvoiman ja elinkeinoelämän vuoksi, sanoo Elna Jokinen Suomen Nuorkauppakamareista. Nuorkauppakamarilaiset huolehtivat kampanjan kenttätyöstä etsimällä yrityksiä mukaan kampanjaan sekä auttamalla yrityksiä tarinoiden kirjoitustyössä.

Kampanja huipentuu 16.4. järjestettävään päätapahtumaan Helsingissä.

Valtakunnallisen Intohimoinen yritys 2016 -kampanjan kummit liikemies Bruce Oreck, Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen sekä yrittäjä Anna Sorainen sekä kampanjan taustayhteisöt pitävät ”saalista” erinomaisena.

Valmiit tarinat ovat nähtävillä osoitteessa www.intohimoinenyritys.fi ja lisää julkaistaan jatkuvasti.

Intohimoa löytyy joka puolelta Suomea. Katso oman alueesi intohimoiset yritykset täältä!

Bruce Oreck: ”Intohimo yritystoiminnassa tarkoittaa vahvaa sitoutumista.”

Leena Mörttinen: ”Meillä on kaikki mahdollisuudet tehdä Suomesta dynaaminen talous.”

Anna Sorainen: ”Meidän pitää ajatella Suomessa isommin ja intohimoisemmin.”

Lisätietoja kampanjasta antavat:

Suomen Nuorkauppakamarit ry
Elna Jokinen
Projektipäällikkö
p. 040 576 4748
elna.jokinen@jci.fi

Inspired In Finland -hanke
Kampanjapäällikkö
Projektipäällikkö
Pekka Koivunen
p. 040 501 8721
pekka.koivunen@operafestival.fi

The post Suomalainen yritysmaailma yllätti intohimollaan appeared first on Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland.

]]>