Hieno päätös huikealle Tampereen Eurooppakokoukselle

Rovion Peter Vesterbacka

Kansainvälinen nuorkauppakamareiden eurooppakokous (European Conference 2016) huipentui palkintogaalaan lauantaina. Sitä ennen osallistujat olivat saaneet osallistua neljän päivän ajan Tampereella järjestettyyn korkeatasoiseen ohjelmaan.

Eurooppakokouksen järjesti Tampereen Nuorkauppakamari muiden nuorkauppakamareiden avustamana. Nelipäiväiseen tapahtumaan osallistui kaiken kaikkiaan noin 1950 nuorkauppakamarilaista ympäri Eurooppaa. Ohjelmassa koostui erilaisista kulttuuriin, yhteiskuntaan ja liike-elämään liittyvistä aiheista. Tapahtuman puhujina olivat muun muassa Rovion Peter Vesterbacka, Marimekon Tiina Alahuhta-Kasko ja entinen Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös kolmas European Economic Experts’ Forum, joka tarjosi osallistujille laadukkaita liike-elämän koulutuksia.

Palkintogaala pidettiin lauantaina Pirkkahallissa. Kaiken kaikkiaan Suomi sai neljä palkintoa. Suomen Nuorkauppakamarit sai palkinnon parhaasta kasvu- ja kehitysohjelmasta. Salon Nuorkauppakamari palkittiin parhaasta toiminnastaan ja Turun Nuorkauppakamarin Popup Turku -projekti palkittiin parhaana projektina sekä parhaana yhteiskuntaan vaikuttavana projektina.

Opening Ceremony

JCI EC 2016 Opening Ceremony

Salon Nuorkauppakamari huomioitiin erityisesti paikallisesti vaikuttavista projekteistaan. Pop-up Turku -projektissa on etsitty yrittäjille Turun kaupungin keskustan tyhjiä liiketiloja lyhyeksi ajaksi ja siten madallettu ydinkeskustassa yrittämisen kynnystä.

Palkintogaalan huipensi huikea lavashow ja Boston Promenade Big Band vierailevana solistinaan Pandora.

Tapahtuman järjestävä maa vaihtuu vuosittain Ensi vuonna tapahtuma järjestetään Sveitsin Baselissa.

Alla muutama osallistujien ottama kuva tapahtumasta.

#jciec2016 #latvia #finland #tampere #jci

A photo posted by Maris Krastins (@mpkrastins) on

Olihan huikeat päätösbileet! Kiitos @jciec2016 #jciec2016 #jcikeurusselka #weareback #party #tampere #ceemaista

A video posted by Jci Keurusselkä (@jcikeurusselka) on