KANSALLISET KOKOUKSET

Vuosittaisten sääntömääräisten kokousten yhteydessä on monipuolinen ja laadukas ohjelmasisältö. Tapahtumaviikonloput antavat lisäarvoa jäsenistöllemme, yhteistyökumppaneillemme sekä yhteiskunnalle.

VUOSIKOKOUS 2020– 17.-19.4. Tampere

PRES-Akatemia
Johtajuusakatemia
Hallitusakatemiat

Tapahtumat päivittyvät sitä mukaa, kun uusia tietoja saadaan. Mikäli haluat tapahtumatietoja lisättävän tai huomaat niissä virheen, ota yhteys: tiedotus(at)jci.fi

KANSAINVÄLISET TAPAHTUMAT

Nordic Academy

Nordic Academy on Pohjoismaiden ja Baltian nuorkauppakamarilaisille suunnattu koulutus, jossa kehitetään johtamistaitoja, strategista suunnittelua, omien vahvuuksien löytämistä ja työskentelemistä ryhmissä. Nordic Academyn järjestää vuorovuosin jokin Nordic Groupin jäsen. Akatemia on tarkoitettu Nordic Groupin maiden kansallisen organisaation virkaan hakeville.

Osallistujahaku avataan keväällä 2020.

Lisätietoja https://nuorkauppakamarit.fi/koulutukset/kansainvaliset-koulutukset/

European Academy

Akatemia tarjoaa osallistujille ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan ja saada konkreettisia välineitä puheenjohtajavuoteen. Akatemiassa saat myös osaamista paikallisen nuorkauppakamarin kehittämiseen. Akatemian tarkoituksena on tarjota myös korkeatasoista koulutusta, tiivistää yhteistyötä eurooppalaisten nuorkauppakamarien ja puheenjohtajien välillä sekä saada aikaan yhteisiä projekteja. Akatemia on tarkoitettu valmistautuville puheenjohtajille sekä puheenjohtajaksi seuraavalle vuodelle aikoville.

Osallistujahaku avataan keväällä 2020

Strategy Academy

Strategy Academy is a training for jaycees from every JCI area who wonder how to accomplish national strategy process in their own country. The main target groups are national presidents, the officers being responsible for taking the strategy process forward and future talents aiming for such positions. JCI Finland regional level officers and members aiming to regional level can also apply. The interest in developing skills on participatory strategy process leading for worklife is seen also as a good motivation. Strategy Academy helps you to achieve goals both within national JCI ground and your personal work life. Everything you learn in this training can be utilized in any strategy process.

Kenelle
Kaikille jäsenille ja koejäsenille

Osallistujahaku aukeaa keväällä 2020

JCI European Know-How Transfer

At the JCI European Know-How Transfer JCI members have the opportunity to communicate directly with European Commission officials and Members of the European Parliament (MEPs), thus strengthening personal contacts and increase mutual understanding between politicians and the business community as well as the civil society.

The JCI Global Partnership Summit

New York, USA, Kesä 2019

The JCI Global Partnership Summit is an annual event, where young people unite with leaders of business, civil society and government to explore the greatest challenges of our time and craft sustainable solutions. These young active citizens return to their communities across the globe armed with new ideas and skills to address these challenges at their roots.

JCI UK Leap Academy, United Kingdom

LEAP (Leadership Excellence in action Programme) Academy will give the opportunity for aspiring leaders to become better leaders, through the high quality training delivered, and the chance to reflect on how personality styles impact on so much of what we do, and how we interact with others.Personal development is one of the core areas of opportunity offered within JCI and we believe in developing the leadership skills of our members, so they have the confidence and authority to make a real difference in their business, their community and their personal life.

Business Leadership Academy, Norway

In this Academy you will learn about leadership and communication in businesses, you will be part of coaching sessions in negotiations, sales and marketing, and you will learn about how to build teams that work in synergy. At the end of the academy you will be able to write your own business plan. This will be facilitated by exercises throughout the whole weekend.

International PR & Media Academy, Italy

Learn how to promote your message by mastering public speaking, mass media and public relations, social media and much more.

Lisätietoja http://www.jciprmediaacademy.org/