N

Vaalikokouksessa 3.9.2017 valittu alueen johtoryhmä

 

  • Aluejohtaja (VP, on SNKK:n hallituksen jäsen, mutta valitaan aluevaalikokouksessa)

Maria Sippala, Oulun tervaporvarien nkk

Olen Maria Sippala, Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarista ja olen ehdolla aluejohtajaksi alueelle D vuodelle 2018.  Koen, että aikaisemmat virkani kamarin puheenjohtajana, alueen D aluekoordinaattorina sekä nykyinen virkani koulutusjohtajana ovat antaneet minulle hyvät eväät toimia aluejohtajana. Aluekoordinaattorina opin tuntemaan alueen kamarit, alueen hallinnollisen puolen sekä tiimityöskentelyn tärkeyden alueorganisaatiossa. Tänä vuonna olen oppinut keskusliiton työskentelyn ja tiedän, kuinka alueet ja kamarit voivat saada tukea ja apua keskusliitosta ja mikä aluejohtajan rooli keskusliitossa on. Nämä kaksi virkaa ovat valmistaneet minua aluejohtajuuteen eri näkökulmista. Olen varastanut parasta omaan vaalikampanjaani ja toimintasuunnitelmaani tulevaan vuoteen. Suunnitelmissani on kutsua alueelle aluekehityspäällikkö vastaamaan pienten kamareiden jäsenmäärän kehityksestä ja kamaritoiminnan aktiivisuudesta. Uskon, että toisella alueella hyvin toimiva systeemi voi toimia myös D:llä vähintäänkin yhtä hyvin. Toinen asia, joka on muualla hyväksi koettu ja D:llä tänä vuonna jo koeponnistettu, on New Dees tapahtuma, jolla saadaan koejäsenet yhä aktiivisemmin mukaan toimintaan. Sitä tullaan jatkamaan ensi vuonna.

Alueelle on tehty uutta aluestrategiaa tämän vuoden ajan ja sen käytäntöön tuominen on ensi vuoden aluejohtajan ja aluetiimin yksi tärkeimmistä tehtävistä. Uuden aluestrategia tehtävänä on kirkastaa alueen roolia kamareille. Kun aluetiimin rooli ja tehtävät ovat selkeät, tarjoaa aluetiimi parhaan mahdollisen tuen kamarien menestystarinoille.

Lisää kampanjastani ja teemoistani voit lukea Facebook-sivuiltani: https://www.facebook.com/jcimariasippala/

Suosittelijat: Henna Hiltunen ja Seija Komulainen

 

  • Aluekoordinaattori (RC)

Ari Saavalainen, Warkauden nkk

Hei kaikki! Olen Ari Saavalainen, Warkauden Nuorkauppakamarin tämän vuoden iippari. Olen ehdolla alueen D aluekoordinaattoriksi ensi vuodeksi. 
Olen saanut hyvän kosketuksen kamariharrastukseen tekemisen kautta – vuodet oman kamarin projektien parissa sekä puheenjohtajana ajoivat hyvin sisään toimintaan. Haluan, että ensi vuonna alueen kamarit saavat käyttöönsä tämän tuen, mitä olen vuosien saatossa oppinut. Tekevää, innostavaa ja reipasta menoa luvassa! 
Alueen uusi strategia tulee ensi vuodeksi käyttöön – Olen innolla mukana uuden aluetiimin kanssa rakentamassa alueelle innostavaa ja reipasta aluetoimintaa. Hyviä perinteitä, rohkeita uusia kokeiluja sekä jaettuja kokemuksia – tätä kaikkea on luvassa.
Lue lisää ja seuraa menoa: facebook.com/AriS11JCI/

Suosittelijat: Jani Sormunen ja Pekka Saraketo

 

  • Aluekoulutuspäällikkö (R-IND)

Terhi Roivainen, Kuopion NKK

Hyppäsin pöydälle tulevan johtajuusakatemian innoittamana. Kokousjärjestelyjemme johtavana teemana on Yes and -asennemuutos. Kun ajatus ehdollelaittautumisesta D-alueen R-INDiksi heitettiin ilmoille, mitäpä muutakaan olisin siis voinut vastata kuin kyllä ja miten ilmoittaudutaan kisaan!

Olen Terhi Roivainen Kuopion Nuorkauppakamarista ja kolmen hallitusvuoden jälkeen on intoa lähteä kokeilemaan hieman isompia saappaita. Nähdään tulevissa kokouksissa!

Suosittelijat: Mari Kiema ja Marko Maksimainen

 

  • Alueviestintäpäällikkö (RIO)

Anni Heikkinen, Oulun NKK

Olen Anni Heikkinen Oulun Nuorkauppakamarista ja haen vuoden 2018 alue D:n alueviestintäpäällikön eli RIOn virkaa. Kuluvana vuonna olen Oulun Nuorkauppakamarin LIOna hoitanut sekä kamarimme sisäistä että ulkoista viestintää. Käy itse katsomassa vaikkapa Instagramista jcioulu. Monesko seuraaja sinä olet?

Olen töissä Kainuun Liikunnalla hankekoordinaattorina, eli työkseni järjestän liikuntatapahtumia ja huolehdin tapahtumamarkkinoinnista sekä ulkoisesta viestinnästä. Uskon, että RIOn virassa saan entistäkin enemmän verkostoja, upeita kokemuksia ja uusia taitoja, joita voin hyödyntää etenkin työelämässä.

Mikäli minut valitaan vuoden 2018 RIOksi Deelle, lupaan, että maantieteellisesti vähintään puolet Suomesta pääsee lukemaan tekstejäni aluetiedotteista. Lisäksi aion kehittää sekä ulkoista että sisäistä viestintää niin, että alueella kaikki potentiaalisista koejäsenistä yhteistyökumppaneihin tietää, mitä, miksi, milloin, missä ja keitä me olemme.

Aluevaalikokouksessa nähdään!

Anni Heikkinen

Oulun Nuorkauppakamari

Alue D:n RIO-ehdokas vuodelle 2018

 

Suosittelijat: Olli Heikkinen ja Outi Törmänen

 

  • Aluetapahtumapäällikkö (R-LOM)

Elena Oikarinen, Oulun nkk

Hei,

Olen Elena ja ehdolla Alue D:n tapahtumapäällikön (R-LOM) virkaan. Olen tämän vuoden Oulun Nkk:n puheenjohtaja ja takanani on kolme muuta hallitusvirkaa, joista yksi on oman kamarimme LOM.

Vuoden aikana olen saanut kunnian tutustua alueemme puheenjohtaja-kollegoihin ja heidän kamareidensa toimintaan. Samalla olemme myös yhdessä ideoineet alue D:n uutta strategiaa. Nämä kaksi asiaa ovat osakseen inspiroineet minua hakemaan ensi vuodeksi osaksi aluetiimiämme.

Mikäli minut löytää ensi vuoden R-LOM-virasta, haluan panostaa kolmeen seuraavaan asiaan:

 

  1. R-LOM on LOM-tiimin (ja koko kamarin) tuki – Innostavat ja monipuoliset paikalliset tapahtumat houkuttelevat ihmisiä aktiivisempaan toimintaan alueella

Lupaan tutustuttaa ja tiimiyttää kamareiden tapahtumavastaavat keskenään ja pallotella ajatuksia kaikkien kanssa, jotta kamareiden kuukausittaisista tapahtumista saadaan erityisen houkuttelevia.

Lisäksi tavoitteenani on, että ensi vuonna joka kamarissa järjestetään jäsenhankintatapahtuma, joiden järjestelyissä ja ideoinnissa mielelläni tuen. R-LOM auttaa myös kamareita miettimään tapahtumien järjestämistä SNNK:n strategian näkökulmasta.

 

  1. Tiivis yhteistyö R-IND:n (aluekoulutuspäällikkö) ja RIO:n (aluetiedotuspäällikkö) kanssa – Kun tapahtuu, se myös näkyy

R-INDin kanssa käymme läpi erilaisten tapahtumien ja koulutuksien synenergiat ja RIO pitää huolen siitä, että vaikka kilometrejä kamareiden välissä on paljon, tiedämme, mitä toisella puolella aluetta tapahtuu.

 

  1. Innostavat ja monipuoliset aluetapahtumat – parasta antia jäsenelle.

Elokuun alun Alue D:n Alueakatemia yhdistettynä NewDees tapahtumaan oli tänä vuonna yksi esimerkki, joka varmasti tullaan toisintamaan ensi vuonna. Pyrimme pitämään vuosikellossa myös jo perinteisiksi tulleet kamareiden järjestämät aluetapahtumat  – tavoitteena toki saada osallistujia entistä useammasta kamarista. Tämä onnistuu aktiivisen viestinnän ja LOMmien välisen tiiviin yhteistyön kautta. R-LOM auttaa sparraa luonnollisesti myös aluekokouksien järjästäjätahoja.

 

Tässäpä tärkeimmät, lisää minusta voit lukea kampanjasivuiltani Facebookista.

Nähdään pian Oulussa, sillä kohta muuten tapahtuu!

 

Suosittelijat: Jani Sormunen ja Kari-Pekka Kronqvist