N

Tutustu toimintaan

JCI-Finland_1280x350-px

Nuorkauppakamari on järjestö aktiivisille alle 40-vuotiaille. Olemme osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia (JCI). Iso osa jäsenistä on yrittäjiä tai johtavassa asemassa toimivia. Jäsenyyden kautta jäsenemme saavat mahdollisuuden:

  • Toimia ja vaikuttaa lähiympäristöön
  • Kasvattaa ammatillista- ja henkilökohtaista ystäväverkostoaan Suomessa ja ulkomailla
  • Kehittyä ja kouluttautua ammatillisesti

Käytännön toimintaa ja vaikuttamista

Nuorkauppakamarit toimivat paikallisesti yli 50 paikkakunnalla ja tarjoavat erilaisia kasvu- ja vaikutusmahdollisuuksia nuorille aikusille.

popupturkuPopUp Turku on hanke, jonka ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla millaista on toimia Turun keskustan liiketiloissa. Projektin toteutti Turun Nuorkauppakamari ja yrittämiseen kannustamisen lisäksi sen tavoitteena oli elävöittää Turun keskustaa. Keskustaa saatiin aktivoitua ja samalla onnistuttiin auttamaan uusia yrittäjiä alkuun. Projektia toteutetaan tänä vuonna useilla eri paikkakunnilla.
ec-logoKansainvälinen Nuorkauppakamareiden Eurooppakokous järjestettiin tänä vuonna Tampereella kesäkuussa. Paikalle saapui tuhansia vierailijoita ympäri Eurooppaa verkostoitumaan, kouluttautumaan ja pitämään hauskaa. Tapahtuma tarjosi erinomaisen mahdollisuden laajentaa kansainvälistä verkostoa kotimaassa. Ensi vuonna kohdataan Sveitsin Baselissa.
IY_merkki_rbgIntohimoinen yritys 2016 on yhteistyöprojekti Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa, jossa etsittiin 100 Suomen intohimoisinta yritystä. Projekti on tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua menestyviin yrityksiin ympäri maan ja tukea samalla kansallista kulttuuri-instituutiota.

Kehittymistä ja kouluttautumista

oreckUuden oppiminen, muiden opettaminen ja kehittyminen ovat toiminnan ytimessä.

Lukuisten omien kouluttajien lisäksi nuorkauppakamarin tapahtumissa ovat viimeaikoina olleet kouluttamassa ja puhumassa mm. Tuomas Enbuske, Ville Tolvanen ja Leena Linnainmaa. Kesäkuussa jäsenillä on mahdollista osallistua Bruce Oreckin ja Peter ”Might Eagle” Vesterbackan koulutuksiin Tampereen Eurooppakokouksen yhteydessä.

”Harvard gave me an education, but Junior Chamber gave me an education for life”
John F. Kennedy

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää!

Jättämällä yhteystietosi et sitoudu mihinkään eikä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, mutta se voi olla alku jollekin suurelle!

Nimi

Sähköposti

Kotikaupunki

Lisätiedot tai kysymykset

Verkostoja ja ystäviä

”Verkosto on näyttänyt kerta toisensa jälkeen voimansa avunantona, olkapäänä, käytännön kysymyksiin vastaajana, asiakkuuksina ja ystävyyssuhteina. Kamarivuosien aikana – tai ennemminkin niiden ansiosta – olen päässyt mukaan johtoryhmätyöskentelyyn, opetellut pyytämään apua, oivaltanut monia asioita tuotteistuksesta, tehnyt projekteja eri sidosryhmien kanssa, kehittynyt yhteistyökumppanuusneuvotteluissa, oppinut siedätyksen kautta innostumaan myynnistä, opetellut budjetoinnin kantapään kautta ja kehittynyt ihmisten johtamisessa, delegoinnissa ja sosiaalisen median hyödyntämisessä.”

ellimaija ahonen
Ellimaija Ahonen,
Pirkanmaan Nuorkauppakamari, Palkittiin 2015 maailmankokouksessa Japanissa maailman parhaana puheenjohtajana