N

JC-kesä

Kesä on mahtavaa aikaa käydä kamarivieraissa!
Keräsimme kesällä järjestettävien kamaritapahtumien tietoja kokoon. Tämän avulla osaat suunnistaa lähimpään tapahtumaan, missä päin Suomea tahansa liikutkaan. 🙂
Tapahtumat avoimia kaikille nuorkauppakamarilaisille. Listaa voi seurata myös Facebookissa.

KESÄN TAPAHTUMAT

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

JC:t Suomiareenalla

Päivämäärä: 19.7.2018
Tapahtumapaikka: Pori

Tapahtuman tiedot

Torstain 19.7.2018 JC:t SuomiAreenalla -päivä sisältää Porin Nuorkauppakamarin järjestämän SuomiAreena -keskustelutilaisuuden, kamarilaisille suunnatun Soluttautujat SuomiAreenalla -kilpailun ja JC-viltin illan jazz-konsertissa Kirjurinluodossa.

JC:t SuomiAreenalla

Päivämäärä: 19.7.2018
Tapahtumapaikka: Porin keskustassa ja Kirjurinluodolla

Tapahtuman tiedot

JC:t SuomiAreenalla on superpäivä, joka alkaa yhteisellä aamiaistilaisuudella Café Ratsulassa. Sen jälkeen on vuorossa keskustelutilaisuus koulutusviennistä, lounas ja Soluttautujat, jolloin kamarilaiset kisailevat tiimeissä uusien projektien ideoinnin parissa. Iltapäivä päättyy Jiicee-Viltille Pori Jazzin konsertissa. Ilmoittautuminen Lyytissä: https://www.lyyti.in/jcipori-soluttautujat

Telttarieha

Päivämäärä: 25.7.2018
Tapahtumapaikka: Wake Walley Camping Säynäväjärventie 38, 34130 Ylöjärvi

Tapahtuman tiedot

Telttarieha on Tammerkosken Nuorkauppakamarin vuosittain järjestämä kesän hulppein rieha. Teema vaihtuu vuosittain, rento ja sekopäinen meno pysyy. Tapahtuma on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille.

Lisätietoja

LOM Markus Koskinen

JiiCee Golf Tournament

Päivämäärä: 28.7.2018
Tapahtumapaikka: Lakeside Golf, Sastamala

Tapahtuman tiedot

Perinteinen JiiCee Golf on täällä jälleen! Tapahtumaan ovat tervetulleita niin kaikki nuorkauppakamarilaiset kuin nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneet. Voit olla kokenut golfari tai halukas vasta tutustumaan lajiin. Tervetuloa viettämään mukava kesäpäivä golfin parissa.

Team City Challenge

Päivämäärä: 11.8.2018
Tapahtumapaikka: Tamperella ympäri kaupunkia

Tapahtuman tiedot

Team City Challenge on reipas ja urheilullinen kaupunkiseikkailu, jossa kilpailijat pääsevät haastamaan itsensä monipuolisesti eri puolille kaupunkia sijoitetuilla rasteilla. Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. surffausta, mäkiautoilua, polkuautokiihdytystä, köysilaskeutumista, vesijetteilyä, kiipeilyä, blop-patjalta lennätystä ja paljon muuta. Kilpailun aikana kilpailijat suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat, kaikkia rasteja ei luultavimmin kerkeä suorittamaan, eikä se ole tarkoituskaan. Kilpailumuoto mahdollistaa taktikoinnin pisteiden maksimoimiseksi. Suoritettujen rastien määrä ei ratkaise voittoa, vaan laadukkaasti tehdyt suoritukset. Joukossa on myös elämysrasteja, joista saa pisteitä suorituksen mukaan.

Lisätietoja

www.teamcitychallenge.com

SENATE SAILS TO PORI – PIDÄ HUOLTA!

Päivämäärä: 17.8.2018
Tapahtumapaikka: Yyterin virkistyshotelli, Sipintie 1, 28840 Pori

Tapahtuman tiedot

Vuosikokouksen teemaksi olemme valinneet Suomen Senaatin puheenjohtajan Teijo Virtasen kauden teeman PIDÄ HUOLTA! keskittyen hyvinvointiin elämän eri sektoreilla: henkinen, fyysinen sekä taloudellinen. Kokousviikonlopun aikana luomme puitteet edistämään jäsenistön keskinäistä toimintaa ja ystävyyttä. Verkostoitumaan ja nauttimaan elämästä. Senate Sails to Pori. Kokousviikonloppu vietetään pääosin Yyterissä, Pohjolan upeimmalla hiekkarannalla. Kokoushotellina toimii uudistunut Yyterin Kylpylähotelli. Hotelli, sen puitteet ja ympäristö tarjoavat huikean mahdollisuuden monimuotoiselle kokousohjelmalle. Tavoitteena on saada Poriin ja Yyteriin 300 elinkeinoelämän vaikuttajaa, senaattoria ja seuralaista ympäri Suomen. Erinomainen onnistuminen ja juuri Sinun osallistumisesi tietää vielä suurempaa osanottoa esimerkiksi lauantain juhlagaalaan. Find your new comfort zone. Porin kokous PIDÄ HUOLTA! on räätälöity vanhoja perinteitä kunnioittaen sekä lisänä mahtiannos uutta ja nuorta twistiä, toivottaen lämpimästi uusia senaattoreita mukaan. Tehdään tästä yhdessä vuosittainen tapahtuma, josta kukaan senaattori ei halua jäädä pois! Tehdään yhdessä viikonlopusta ikimuistoinen, nauruhermoja kutkuttava, elämyksellinen sekä iloisen ja ystävällisen palvelun tapahtuma, hetki jonne halutaan palata muistoineen yhä uudestaan. Porin Senaatin jäsenet yhdessä Porin Nuorkauppakamarin jäsenten kanssa lupautuvat ja sitoutuvat Pitämään Sinusta Huolen! Tul ny Porii ja pir ittest huolt!

Alue D BBQ

Päivämäärä: 25.8.2018
Tapahtumapaikka: Kajaanissa Pyörteen tilalla

Lisätietoja

Lisätietoja osoitteesta: http://www.jckajaani.fi/alue-d-bbq/

Alueakatemia ja BAM-kilpailu

Päivämäärä: 25.8.2018
Tapahtumapaikka: Kouvolassa

Tapahtuman tiedot

Konuka järjestää Alueakatemian + BAM-kilpailun lauantaina 25.8. Samalla kun PRESsat ja DP:t kouluttautuvat, muilla on hauskaa kesäisen vauhdikkaan tekemisen parissa jossain päin Kouvolaa. Alueakatemian päätyttyä kisataan B-alueen mestaruudesta (johon saa muutkin kuin beeläiset osallistua kisan ulkopuolisena osallistujana) ja sen jälkeen ohjelmassa on yhteistä illanviettoa. Lisätietoja tulossa toukokuun aikana!

Lisätietoja

Lisätietoja tulee osoitteeseen www.konuka.fi ja Facebookissa @kouvolannuorkauppakamari kunhan suunnittelu etenee

Paljujen Yö

Päivämäärä: 25.8.2018
Tapahtumapaikka: Akaassa Toijalan satamassa

Tapahtuman tiedot

Hullun hauska venetsialais viikonlopun kesätapahtuma. Tapahtumaan tulee kymmeniä peräkärry paljuja ja satoja kylpijöitä. Yhteistä verkostoitumista, yhteisöllisyyden tunnetta, musiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa. Illan kruunaa ilotulitus, jota voit seurata vaikka kylpemisen yhteydessä.

Lisätietoja

www.paljujenyo.fi