N

JC-kesäkalenteri

Kesä on mahtavaa aikaa käydä kamarivieraissa!
Keräsimme kesällä järjestettävien kamaritapahtumien tietoja kokoon. Tämän avulla osaat suunnistaa lähimpään tapahtumaan, missä päin Suomea tahansa liikutkaan. 🙂
Tapahtumat avoimia kaikille nuorkauppakamarilaisille. Listaa voi seurata myös Facebookissa.

KESÄN TAPAHTUMAT

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Laidunkaudenavajaiset

Päivämäärä: 25.5.2018
Tapahtumapaikka: Hossa 25.-27.5.2018

Tapahtuman tiedot

Tiedossa rentoa yhdessäoloa, grillausta, saunomista ja luonnosta nauttimista. Ilmoittaudu pian, koska paikkoja on rajoitetusti! Hinta 40 € (sis. majoituksen ja ruoat)

Lisätietoja

millasipilainen@gmail.com

Aito Valkeakosken 51. Markkinat

Päivämäärä: 6.6.2018
Tapahtumapaikka: Valkeakoskella, Keskustassa.

Lisätietoja

http://www.jcvalkeakoski.fi/markkinat-php/ (tulee päivittymään lähiaikoina)

Sales for dummies

Päivämäärä: 7.6.2018
Tapahtumapaikka: Keski-Uudenmaan alueella.

Tapahtuman tiedot

7.6.2018 klo.18 (paikka selviää lähempänä tapahtumaa) Koulutuksessa haemme vastauksia seuraaviin kysymyksiin: -Mitä myynti oikeasti on ja mihin pyrimme? -Miten teemme sen yksinkertaisesti ja kuinka poistamme esteet? Kouluttajana myyntimies from Lohja Tilaisuus on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille sekä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin koejäsenyydestä kiinnostuneille. No Show maksu on 20,00e. Tilaisuus toteutetaan, kun osallistujia on minimissään 6 henkilöä Sitovat ilmoittautumiset 31.5 mennessä: info@kunkk.fi. HUOM! FB tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole ilmoittautuminen.

Lisätietoja

info@kunkk.fi

JCI Escape Island [Prelude]

Päivämäärä: 16.6.2018
Tapahtumapaikka: Stormälö, Parainen. Airiston reunalla

Tapahtuman tiedot

“Havahdut venesataman terassilta. Tehtävänäsi on selviytyä saareen finaaliin. Matkalla on kuitenkin useita ongelmanratkaisutaitoja vaativia tehtäviä. Sinun pitää ensin kulkea metsän läpi ja löytää hiekkakuopat. Kulkiessasi vihjein viitoitettua reittiä joudut parisi kanssa selviytymään erilaisista tehtävistä. Lopuksi teidän pitää päästä rantaan ja vastapäiseen saareen. Matkalla olette keränneet erilaisia esineitä, joita tarvitsette finaalissa. Kuka pareista saa matkansa historian kirjoihin?” Airiston, Aurajoen ja Salon nuorkauppakamarit järjestävät yhdessä leikkimielisen ja urheiluhenkisen ongelmanratkaisuradan. Tapahtumapaikkana on Airiston rannalla oleva Stormälön saari sekä pienempi saari, jossa mahdollisuus yöpyä. Päivän aikana parit kulkevat pitkin n. 4km mittaista rataa suorittaen erilaisia tehtäviä. Pienemmässä saaressa on illalla finaali, jonka jälkeen sauna ja jatkot. Kilpailuun voi osallistua pareittain tai yksin, jolloin arvomme parin. Finaaliin voivat muutkin tulla paikalle kannustamaan joukkueita. Tapahtuma on isomman tapahtuman alkusoitto (eng. prelude). Alkusoitossa muodostetaan kuvittellinen tarina tapahtumiin perustuen siitä, miten joukko nuorkauppakamarilaisia on päätynyt saarelle. Mikäli tapahtuma 2018 kerää kiinnostusta ja innostuneita järjestäjiä, niin vuonna 2019 on luvassa todellinen pakopeli. Tämä isompi tapahtuma avataan yleisölle ja tällöin tarkoituksena on päästä pois saarelta annetussa ajassa.

Järvikeitele 2018

Päivämäärä: 30.6.2018
Tapahtumapaikka: Viitasaari 30.6.-1.7.2018

Tapahtuman tiedot

Harrastejalkapalloturnaus, joka järjestetään jo 23. kertaa, mutta ensimmäistä kertaa kamarivoimin!

Amazing Aurajoki SUP

Päivämäärä: 1.7.2018
Tapahtumapaikka: Aurasta Turkuun

Tapahtuman tiedot

Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää kolmantena vuonna putkeen Sup tapahtuman. Tänä vuonna tapahtuma kestää 1 päivän, meillä on 1 matka ja 1 reitti. Päivä on pitkä ja myös rankka ja vauhti urheilullinen, osallistujien kannattaa ottaa tämä huomioon. Aiempi Sup kokemus suotavaa.

Lisätietoja

Facebook ja nettisivut

JC:t Suomiareenalla

Päivämäärä: 19.7.2018
Tapahtumapaikka: Pori

Tapahtuman tiedot

Torstain 19.7.2018 JC:t SuomiAreenalla -päivä sisältää Porin Nuorkauppakamarin järjestämän SuomiAreena -keskustelutilaisuuden, kamarilaisille suunnatun Soluttautujat SuomiAreenalla -kilpailun ja JC-viltin illan jazz-konsertissa Kirjurinluodossa.

Telttarieha

Päivämäärä: 25.7.2018
Tapahtumapaikka: Wake Walley Camping Säynäväjärventie 38, 34130 Ylöjärvi

Tapahtuman tiedot

Telttarieha on Tammerkosken Nuorkauppakamarin vuosittain järjestämä kesän hulppein rieha. Teema vaihtuu vuosittain, rento ja sekopäinen meno pysyy. Tapahtuma on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille.

Lisätietoja

LOM Markus Koskinen

JiiCee Golf Tournament

Päivämäärä: 28.7.2018
Tapahtumapaikka: Lakeside Golf, Sastamala

Tapahtuman tiedot

Perinteinen JiiCee Golf on täällä jälleen! Tapahtumaan ovat tervetulleita niin kaikki nuorkauppakamarilaiset kuin nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneet. Voit olla kokenut golfari tai halukas vasta tutustumaan lajiin. Tervetuloa viettämään mukava kesäpäivä golfin parissa.

SENATE SAILS TO PORI – PIDÄ HUOLTA!

Päivämäärä: 17.8.2018
Tapahtumapaikka: Yyterin virkistyshotelli, Sipintie 1, 28840 Pori

Tapahtuman tiedot

Vuosikokouksen teemaksi olemme valinneet Suomen Senaatin puheenjohtajan Teijo Virtasen kauden teeman PIDÄ HUOLTA! keskittyen hyvinvointiin elämän eri sektoreilla: henkinen, fyysinen sekä taloudellinen. Kokousviikonlopun aikana luomme puitteet edistämään jäsenistön keskinäistä toimintaa ja ystävyyttä. Verkostoitumaan ja nauttimaan elämästä. Senate Sails to Pori. Kokousviikonloppu vietetään pääosin Yyterissä, Pohjolan upeimmalla hiekkarannalla. Kokoushotellina toimii uudistunut Yyterin Kylpylähotelli. Hotelli, sen puitteet ja ympäristö tarjoavat huikean mahdollisuuden monimuotoiselle kokousohjelmalle. Tavoitteena on saada Poriin ja Yyteriin 300 elinkeinoelämän vaikuttajaa, senaattoria ja seuralaista ympäri Suomen. Erinomainen onnistuminen ja juuri Sinun osallistumisesi tietää vielä suurempaa osanottoa esimerkiksi lauantain juhlagaalaan. Find your new comfort zone. Porin kokous PIDÄ HUOLTA! on räätälöity vanhoja perinteitä kunnioittaen sekä lisänä mahtiannos uutta ja nuorta twistiä, toivottaen lämpimästi uusia senaattoreita mukaan. Tehdään tästä yhdessä vuosittainen tapahtuma, josta kukaan senaattori ei halua jäädä pois! Tehdään yhdessä viikonlopusta ikimuistoinen, nauruhermoja kutkuttava, elämyksellinen sekä iloisen ja ystävällisen palvelun tapahtuma, hetki jonne halutaan palata muistoineen yhä uudestaan. Porin Senaatin jäsenet yhdessä Porin Nuorkauppakamarin jäsenten kanssa lupautuvat ja sitoutuvat Pitämään Sinusta Huolen! Tul ny Porii ja pir ittest huolt!

Paljujen Yö

Päivämäärä: 25.8.2018
Tapahtumapaikka: Akaassa Toijalan satamassa

Tapahtuman tiedot

Hullun hauska venetsialais viikonlopun kesätapahtuma. Tapahtumaan tulee kymmeniä peräkärry paljuja ja satoja kylpijöitä. Yhteistä verkostoitumista, yhteisöllisyyden tunnetta, musiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa. Illan kruunaa ilotulitus, jota voit seurata vaikka kylpemisen yhteydessä.

Lisätietoja

www.paljujenyo.fi

Alueakatemia ja BAM-kilpailu

Päivämäärä: 25.8.2018
Tapahtumapaikka: Kouvolassa

Tapahtuman tiedot

Konuka järjestää Alueakatemian + BAM-kilpailun lauantaina 25.8. Samalla kun PRESsat ja DP:t kouluttautuvat, muilla on hauskaa kesäisen vauhdikkaan tekemisen parissa jossain päin Kouvolaa. Alueakatemian päätyttyä kisataan B-alueen mestaruudesta (johon saa muutkin kuin beeläiset osallistua kisan ulkopuolisena osallistujana) ja sen jälkeen ohjelmassa on yhteistä illanviettoa. Lisätietoja tulossa toukokuun aikana!

Lisätietoja

Lisätietoja tulee osoitteeseen www.konuka.fi ja Facebookissa @kouvolannuorkauppakamari kunhan suunnittelu etenee

Alue D BBQ

Päivämäärä: 25.8.2018
Tapahtumapaikka: Kajaanissa Pyörteen tilalla

Lisätietoja

Lisätietoja osoitteesta: http://www.jckajaani.fi/alue-d-bbq/