N

Lions&Sharks – Business Event on luotu tarjoamaan bisnesmahdollisuuksia JCI:n Maailmankokouksen yhteydessä!

Lions&Sharks – Business Event antaa mahdollisuuden näkyä, verkostoitua ja tehdä kauppaa maailmankokouksen yhteydessä ainutlaatuisen bisnestapahtuman merkeissä. Tämän projektin ajatuksen alkuperä tulee Global Deals -konseptista, jonka tavoitteena on viennin edistäminen kansainvälisten kokousten yhteydessä. Global Deals -konsepti on suunnattu suomalaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kohdemaan markkinoista ja joiden tavoitteissa on löytää liikeyhteyksiä sekä paikallisia kumppaneita.

Tapahtuma on yhden päivän seminaari tiistaina 25.11.2014 Leipzigin keskustassa. Ohjelmassa on inspiroivia puheenvuoroja, bisnesorientoitunutta verkostoitumista sekä osallistujat voivat myös kartoittaa mahdollisuuksiaan löytää sijoittajia Saksan markkinoilta ja löytää arvokkaita yhteyksiä kohdemaassa. Tapahtuman yksi tärkeistä yhteistyökumppaneista on Invest Region Leipzig, joka auttaa tarvittaessa verkostoitumaan paikallisiin yrityksiin. Yhteistyökumppanimme ovat: Verso Globe Oy, Fiban – Suomalainen Bisnesenkeliverkosto sekä Invest Region Leipzig Germany. Tapahtuman järjestää Suomen Nuorkauppakamareiden Team Finlandian sisäinen motivoitunut projektitiimi. Kysy lisää osallistumis- ja näkyvyysmahdollisuuksista!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan: Lions&Sharks -Business Event ohjelma

Tapahtuma on avoin kaikille kansainvälisestä bisneksestä kiinnostuneille yrityksille ja henkilöille. Maailmankokousrekisteröinnin maksaneille nuorkauppakamarilaisille Lions&Sharks -ohjelma on ilmainen. Rekisteröinti tapahtumaan tarvitaan sillä paikkoja on rajoitetusti.

Rekisteröintivaihtoehdot:

JCI WC osallistujat – Hinta 0€/hlö (rekisteröinti tarvitaan)
Perusohjelma kuuluu tähän rekisteröintiin.

Yritysedustajan rekisteröityminen – Hinta 100 €/hlö (Alv. 0 %)
Perusohjelman lisäksi bisnestreffit, Saksan markkinat ja verkostoitumistilaisuus (networking cocktails).

Yritysrekisteröityminen markkinointinäkyvyydellä – Hinta 500 €/yritys (Alv. 0 %)
Rekisteröintiin kuuluvien osien lisäksi markkinointinäkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä logonäkyvyydellä ja omilla myyntimateriaaleilla.

Rekisteröidy henkilönä, yrityksen edustajana tai yrityksenä ja ota täysi hyöty irti JC-matkasta Saksaan!

Rekisteröityminen tapahtumaan »
Tilaa uutiskirje »
Seuraa tapahtumailmoituksia Facebookissa »
www.lionsandsharks.com

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Rita Wallenius
rita.wallenius@jci.fi
+358 50 340 5472

, ,