N

Twinning eli Ystävyyskamaritoiminta

Twinning-, eli ystävyyskamaritoiminta on nuorkauppakamarien välistä yhteistyötä. Useilla suomalaiskamareilla on ystävyyskamari jostakin toisesta maasta. Twinning -kamari voi olla myös joltain toiselta alueelta Suomessa.

Twinning-toiminnan tavoitteena on tutustua toisen maan kamarin toimintaan, kulttuuriin ja saada uusia ideoita toimintaan. Parhaimmillaan twinning tuo uusia liiketoimintakumppaneita, yhteistyöprojekteja ja elinikäisiä ystäviä.

Mukaan twinning-toimintaan

Uusia twinning-kamareita voi etsiä mistä tahansa maailman kamarista yksinkertaisesti tutustumalla kamarin jäseniin kansainvälisissä tapahtumissa, tai ottamalla rohkeasti suoraan yhteyttä kamariin.

Suomessa uusien twinning-sopimusten sekä toimintaan liittyvien kysymysten kanssa auttaa Team Finlandia. Vuonna 2016 kannattaa tulla Tampereen Eurooppakokouksen yhteydessä järjestettäville twinning-treffeille! Tapahtumassa voi solmia uusia kontakteja, tavata vanhoja kumppaneita tai vain tulla tutustumaan, miten twinningiä toteutaan eri kamareissa! Tapahtumaa järjestää projektipäällikkö Risto Ahorinta Hämeenlinnan Nkk:sta.

, , ,

Kansainväliset tuttavuudet, home hospitality ja yritystoiminnan aidot bisneskontaktit rikastuttavat Kuopion Nuorkauppakamarin multitwinning-yhteistyötä saksalaisen ja belgialaisen kamarin välillä. Lisäksi kiltayhteistyö kauppakamarin sekä italialaisen Ascoli Picenon nuorkauppakamarin ja sikäläisen kauppakamarin välillä ovat poikivat kansainvälistä yhteistyötä ja arvokkaita kokemuksia.”