N

Maailman parasta johtajuuskoulutusta

Kestävään johtajuuteen liittyy elinikäinen oppiminen ja vastuu omasta tekemisestä. Johtajuuspolku kehittää Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenten henkilökohtaisia valmiuksia.

Johtamispolku antaa työkaluja käytännön johtamistyöhön. Se lisää valmiuksia strategiseen ajatteluun ja suunnitteluun sekä opettaa projektin hallintaa, tulosten seurantaa ja analysointia. Johtajuuspolku mahdollistaa paitsi ammatillisen kehityksen myös laadukkaan kamaritoiminnan ympäri Suomea.

Mari”En olisi työssäni edennyt tähän positioon ilman kamaritoiminnan tuomaa kehitystä. Johtamispolun myötä kokonaisuuksien hallinta, kokous- ja neuvottelutaidot, esiintymistaidot sekä tiimin vetämisen taidot ovat kehittyneet. Kehitys vaikuttaa suoraan menestymiseeni työelämässä.”
[Mari Kiema, kliinisen hoitotyön asiantuntija, Kuopion yliopistollinen sairaala]

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n johtajuuspolku on maailman parasta johtajuuskoulutusta. Johtajuuspolku palkittiin vuonna 2013 kansainvälisen JCI:n maailmankokouksen yhteydessä Rio de Janeirossa Brasiliassa sarjassa The best growth and development program.


Suomen Nuorkauppakamareiden keskeisenä tavoitteena on yksilöiden johtamistaitojen jatkuva kehittäminen. Jäseniemme henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen kautta vaikutamme positiivisesti yhteiskuntaan.