N

Vaikuta – Opi vaikuttajataitoja

Vaikuttamistaitoja ja -kanavia tarvitsemme työssä ja jokapäiväisessä elämässä. Nuorkauppakamarissa opitut taidot ovat suoraan siirrettävissä työelämään.

Järjestön johtotehtävät tarjoavat jäsenelle mahdollisuuden harjoitella vaikuttamista käytännössä. SNKK:n koulutuspalvelujen tarjoama johtajuuskoulutus tukee osaltaan viroissa ja tehtävissä oppimista, lisää tietotaitoa ja kokemusten vaihtoa.

Vaikuttamistaitoja voi nuorkauppakamarissa kehittää myös erilaisissa valmennuksissa ja koulutuksissa sekä yhteiskunnallisissa tehtävissä, joita aukenee JC-uran myötä. Esiintymistaitoja voi harjoitella esim. vuosittaisissa debatti- ja puhekilpailuissa. Kilpailuja ja debatti-iltoja voi järjestää myös osana kamarin kuukausitapahtumia tai yhteistyökumppanitilaisuuksia.

Esiintymällä menestykseen!

Onko esiintymisjännitys sinulle tuttua? Kainalot kostuvat ja kurkkua kuivaa? Ihailetko ihmisiä, joille esiintyminen näyttää olevan helppoa? Helppous on yleensä vankan kokemuksen tulos. Harjoitus siis tekee mestarin myös tässäkin lajissa.

Puhe- tai debattikilpailuun osallistuminen on erittäin tehokas tapa kasvaa esiintyjänä. Järjestämme vuosittain tähän liittyen jäsenistöllemme lukuisia mahdollisuuksia oppia paremmiksi esiintyjiksi. Pienten puheiden pitäminen on kokeneelle kamarilaiselle arkipäivää. Hyppää sinäkin mukaan.

 

Kehitä esiintymistaitojasi

Vakuuta ja vaikutaVakuuta & Vaikuta -koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää työelämässä tarvittavia esitystaitoja. Esitystaidon koulutuksessa opitaan monipuolisten harjoitusten avulla. Koulutus antaa eväitä niin esityksen suunnitteluun kuin itse esitystilanteeseen. Sisällössä käsitellään esitykseen valmistautumista tutustumalla muun muassa seuraaviin aihealueisiin

  • Esityksen rakenne
  • Aihevalinta ja esityksen tavoite
  • Yleisön huomioiminen vaikuttavuuden maksimoimiseksi
  • Esittäjän olemus, eloisa kielenkäyttö sekä eleet osana vakuuttavaa esitystä
  • Esityksen elävöittäminen
  • Esiintymisvarmuuden vahvistaminen

 

Toteutamme Vakuuta & Vaikuta -koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille.
Kamarit voivat myydä koulutusta omalla toiminta-alueellaan yhteistyökumppaneilleen ja saada myyntiprovision toteutuneesta koulutuksesta.

Lataa esite tästä (PDF).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

, , , ,