Luodaan yhdessä vastuullista muutosta yhteiskuntaan

Suomen Nuorkauppakamareiden toiminnanjohtaja Sini Havukainen

Suomen Nuorkauppakamarit on edelläkävijöiden kasvualusta kohti parempaa johtajuutta ja vastuullisia tekoja. Haluamme rakentaa maailmaa, missä johtajuus ei ole vain titteli, vaan parempia tekoja ja vastuun kantamista.

Kumppanina pääset osalliseksi noin 5000 henkilön verkostoa ja toimintaan, joka vaikuttaa miljooniin ihmisiin ympäri Suomea. Voit tulla mukaan projekteihin paikallisesti, alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Suomen Nuorkauppakamarit on kansainvälisesti osana myös 150 000 nuorkauppakamarilaisen JCI-verkostoa.

Lue tältä sivulta esimerkkejä vaikuttavasta toiminnasta, missä organisaatiosi pystyy tulemaan mukaan.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä vastuullista muutosta ja parempaa johtajuutta:

Sini Havukainen
Toiminnanjohtaja
+358 40 9606650
sini.havukainen@jci.fi

Ota yhteyttä

 


Tilaa Huomisen Johtajuus -uutiskirje

Haluatko saada tuoreimmat uutiset johtajuuden kehittämisestä Suomessa? Tilaa Huomisen Johtajuus -uutiskirje ja saat kaiken tärkeän suoraan sähköpostiisi!

Tule mukaan toteuttamaan vaikuttavia projekteja ja kilpailuja

Tarjoamme organisaatioille mahdollisuuden tulla mukaan kansallisesti, alueellisesti ja paikallisesti järjestettäviin projekteihin, kilpailuihin ja muuhun vaikuttavaan toimintaan. Tältä sivulta löydät listan isoimmista kansallisista projekteista. Jos juuri nyt et löydä sopivaa vaihtoehtoa tulla mukaan, ota meihin silti yhteyttä – nuorkauppakamarin toiminta saa säännöllisesti uusia aloitteita ja yhdessä voimme miettiä parhaita kokonaisuuksia.

Olisitko kiinnostunut paikallisesta tai rajatun alueen toiminnasta? Nuorkauppakamari on läsnä kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomen ja paikallisesti järjestetään satoja projekteja vuodessa. Ota yhteyttä ja yhdistämme mielellämme sopivaan kamariin.

Tuottava Idea -kilpailu

Tuottava Idea -kilpailu nostaa esiin uusia liikeideoita sekä korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kasvun ja kehityksen avaintekijöinä.

Tuottava Idea -kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä, enintään kolme vuotta vanha, idea. Kilpailun aiempiin voittajiin kuuluvat mm. Turvanasta, Genelec, Oura ja moni muu kansainväliseksi menestykseksi noussut suomalainen idea.

Ole mukana luomassa tulevaisuuden Suomea, jossa rohkeat ideat jalostuvat menestyviksi yrityksiksi luoden työtä ja hyvinvointia.

Lue lisää kilpailusta tai ota yhteyttä kumppanuuksiin liittyen.

 

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu

Vuoden Nuori Johtaja –kilpailussa etsitään alle 40-vuotiasta johtajaa, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti. Kilpailussa painotetaan mm.

resilienssiä, paineensietetokykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja analyyttisyyttä. Lisäksi henkilöiden tulee olla innovatiivisia ja aloitteellisia, vaikuttavuutta unohtamatta. Kilpailussa etsitään huomisen johtajia ja herätetään keskustelua siitä, mitä on huomisen johtajuus.​

Vastuullinen huomisen johtaminen – mitä se on? Kilpailu ja sen ympärillä käytävä keskustelu antaa erinomaisen mahdollisuuden nostaa kumppanin profiilia teeman ympärillä. Lue lisää kilpailusta tai ota yhteyttä kumppanuuksiin liittyen.

 

International Employer of the Year -kilpailu

International Employer of the Year -kilpailussa etsitään suomalaisia organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet, ottaneet palvelukseensa ja pitäneet palveluksessaan maahanmuuttajia ja kansainvälisiä osaajia. Kilpailun avulla Suomen Nuorkauppakamarit ry haluaa esitellä työnantajien menestystarinoita ja

kannustaa yhä useampia organisaatioita rekrytoimaan ulkomaalaisia, jotka ovat avainasemassa Suomen tulevan talouskasvun kannalta.

Kilpailu tarjoaa mahdollisuuden luoda positiivista työnantajamielikuvaa ja tavoittaa tulevaisuuden tekijöitä yritykseen. Lue lisää kilpailusta tai ota yhteyttä kumppanuuksiin liittyen.

 

Johtajuusbarometri

Suomen Nuorkauppakamarit ry on toteuttanut riippumattoman Johtajuusbarometrin yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja TYÖ2030-ohjelman kanssa. Barometri on ensimmäinen laatuaan, ja siinä selvitetään johtajuutta alle 40-vuotiaiden aikuisten näkökulmasta.

Kiinnostaako sinua tulevaisuuden johtajuuden tutkiminen ja kehittäminen? Ota yhteyttä ja kehitetään yhdessä Johtajuusbarometrin seuraavat askeleet!

 

Päivä Johtajana

Päivä Johtajana -tempauksien tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään, ja kokemuksen myötä tärkeitä verkostoja. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Haluako organisaatiosi olla mukana yhteistyökumppanina? Lue lisää Päivä Johtaja -tempauksesta tai ota yhteyttä kumppanuuksiin liittyen.

 

3LED – Suomen Nuorkauppakamareiden johtajuuspolku

Nuorkauppakamarissa tarjoamme satoja johtamismahdollisuuksia vuodessa. 3LED-ohjelma on tarkoitettu puheenjohtajapolusta kiinnostuneille jäsenille. Ohjelman aikana jäsenelle tarjotaan koulutuksia, verkostoa ja tukea oman johtajuuden kehittämiseen.

3LED-kumppanilla on mahdollisuus vaikuttaa johtajuuden kehittämiseen ja tavoittaa johtajuudesta kiinnostuneita alle 40-vuotaita nuoria ympäri Suomea. Kiinnostaako tulevaisuuden johtajuus? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä


Suomen Nuorkauppakamareiden kumppani Genelec mahdollistaa innovaatioiden syntymistä Tuottava Idea -kilpailun kautta

Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naghian

Genelec Oy on suomalainen korkealaatuisia aktiivisia tarkkailukaiuttimia tuottava yritys, joka on ollut innovaation esikuvia jo vuodesta 1978. Vuonna 1981 Genelec voitti Suomen Nuorkauppakamareiden Tuottava Idea -kilpailun ja sen jälkeen maailmalla menestynyt brändi on nykyisin kumppanina mukana samassa kilpailussa.

Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian kertoo, miksi yritys on mukana mahdollistamassa Tuottava Idea -kilpailua: ”Koemme että tämänkaltaiset kilpailut luovat innostavan ja rohkaisevan maaperän merkityksellisten ideoiden synnylle, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä nyt ja tulevaisuudessa. Kumppanina haluamme olla edesauttamassa tätä kehitystä ja koemme että tämä on myös tärkeä osa yhteiskunnallista vastuutamme.”

Genelecin ja Suomen Nuorkauppakamareiden yhteistyö on jatkunut pitkään. ”Yhteistyömme on alusta lähtien ollut erittäin luontevaa ja hedelmällistä,” toteaa Siamäk Naghian.