Tapahtumakiertue: Datalla johtamisen kulttuuri ja ESG, keväällä 2023

Greenstepin ja Suomen Nuorkauppakamareiden yhteistyöstä syntyneen tapahtumakiertueen kantavia teemoja ovat tulevaisuuden varmistaminen, vastuulliset yritykset ja niiden menestystekijät: Mitkä ovat avainasioita, joilla varmistetaan, että sekä ympäristö että liiketoiminta kukoistavat, ja saavutamme yhdessä pitkän tähtäimen tuloksia?

Tiedolla johtaminen ja datan hyödyntäminen on ollut yrityksissä digistrategian teemana jo pitkään, mutta liian vähälle huomiolle on jäänyt digistrategian käytäntöön vienti ja dataohjautuvan kulttuurin luominen. Datalla johtaminen ei tule osaksi käytäntöä ilman oppimista ja kulttuurin muutosta, jonka keskiössä ovat ihmiset. Tulevaisuudessa menestyminen edellyttää entistä parempaa datan ymmärrystä ja hyödyntämistä organisaation joka tasolla.

Datalla johtamisen lisäksi kestävyystekijät ovat viimeistään muutaman viime vuoden aikana nousseet yrityksissä yhdeksi kilpailuvaltiksi. Myös kestävyyden johtamisessa tulee saada koko organisaatio sitoutumaan yhteisiin ESG (environmental, social, governance)​ -tavoitteisiin. Mitkä ovat ne kestävyystekijät, joilla työntekijät, asiakkaat ja rahoittajat kiinnostuvat yrityksestä? Mikä on olennaista ja mikä arvokasta?

Näihin asioihin pureudutaan tapahtumakiertueellamme keväällä 2023. Tapahtumien puhujina toimivat Greenstepin kokeneet henkilöstö- ja muutosjohtamisen, henkilöstöanalytiikan sekä vastuullisuuden asiantuntijat. Lisäksi kutsumme jokaiseen tapahtumaan vieraspuhujan tuomaan aiheeseen oman näkökulmansa.

Kiertueen aikataulun näet ohesta. Tietoja päivitetään tapahtumien yksityiskohtien varmistuessa, mutta pääset jo nyt ilmoittautumaan ennakkoon oman paikkakuntasi tapahtumaan. Tapahtumat järjestetään iltapäivisin (Maarianhaminassa aamiaistilaisuus).

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu jo ennakkoon ja laita oman paikkakuntasi tapahtumapäivä kalenteriin!

Tervetuloa!