Tuottava Idea -kilpailun alueelliset voittajat on julkaistu

Alkusyksyn aikana palkittiin Tuottava Idea -kilpailun alueelliset voittajat ja kunniamaininnan saaneet. Palkintoja jaettiin kolmessa sarjassa: Yrityssarja, Yhteiskuntasarja sekä Palveluliiketoimintasarja.

Alue A voittajat:

Yrityssarja: Kiosked Ltd – Sovellusalusta internetin visuaalisen tiedon käyttämiseksi markkinointiin
Palveluliiketoimintasarja: MIPsoft Oy – BlindSquare älypuhelinsovellus näkövammaisille
Yhteiskuntasarja: Salon yrittäjät ry – KESÄDUUNI-kampanja

Kunniamaininta:
Yhteiskuntasarja: Logomo Oy – Tapahtumakeskus Logomo

Alue B voittajat:

Yrityssarja: Defecor Oy – Tekstiilijätteen hyötykäyttö Palveluliiketoimintasarja: Oy Ylivoimala Ab – Moottoriohjelmoinnit
Yhteiskuntasarja: Oy Ciegus Ltd – PharmaTablet sovellus Kunniamaininta:
Yhteiskuntasarja: Sahari Music T:mi – Rytmirekka

Alue C voittajat:

Yrityssarja: Framery Oy – Personoitava puhelinkoppi
Palveluliiketoimintasarja: Sportevo Oy – Kohdennettu hyvinvointipalvelu Babyfit
Yhteiskuntasarja: Muuramen verkostotoimintamalli

Kunniamaininta:
Yrityssarja: Dynaset – Hydraulitäry

Alue D voittajat:

Yrityssarja: SingOn Oy – Karaokepalvelu
Palveluliiketoimintasarja: Innopinion Oy – Innopinion osallistamisalusta
Yhteiskuntasarja: Starttaamo ry – Start up yritysverkosto

Kunniamaininnat:
Yrityssarja: FilmMe – My Personal Cameraman Yrityssarja: Ponsse Oyj – Scorpion -harvesteri

Lisätietoja voittajista ja perusteluista löydät Tuottava Idea -kilpailun nettisivuilta: www.tuottavaidea.fi

Parhaimmat kiitokset alueraadeille tekemästänne työstä kilpailun eteen! Tuottava Idea -kilpailulla on tärkeä tavoite; nostaa esille ympärillämme kasvavia menestystarinoita ja täten rohkaista uusien menestystarinoiden luojia omassa työssään.

Aluekilpailuiden voittajat ja kunniamaininnan saaneet jatkavat kansallinen tuomariston arviointiin ja palkintojenjako on osa Kauppakamariforumin ohjelmaa 27.11.2014.

,