N

JenniRajahalmeJenni, 34, Pori

asiakkuuspäällikkö / osakas,
Kankaanpään Nuorkauppakamari

Olen ollut JC aika tarkkaan 3’650 päivää. Näihin päiviin mahtuu satoja tunteja projektitöitä, kymmeniä viikonloppuja kokousmatkoja, tuhansia halauksia ja paljon naurua. Tänä vuonna toimin aluejohtajana Ceellä. Työskentelen Viestintätoimisto Kumppaniassa ja vastaan projekti- ja valmennuspalveluistamme.

Tullessani Kankaanpään Nuorkauppakamariin vuonna 2004 olin juuri aloittanut yksinyrittäjänä ja alku ei ollut mitenkään ruusuista. Ensimmäisen JC-vuoden jälkeen ymmärsin, että aktiivisuus ja itsensä likoon laittaminen nuorkauppakamaritoiminnassa pitää minut kiinni ajan hengessä ja auttaa minua ammatillisesti. Vuosien varrella olen mm. osallistunut puhekilpailuun, debattiin, kouluttanut, toiminut projektipäällikkönä, apulaiskokouspäällikkönä ja kahlannut läpi hallitusvirkoja. Kaikki nämä kokemukset ovat olleet hienoja. Parasta silti JC-toiminnassa ovat ystävät, joihin on saanut matkan varrella tutustua.

Minulla on aktiivista JC-uraa jäljellä on noin 2’050 päivää. Aion käyttää sen kuten nuo aiemmatkin eli nauttien, nauraen ja oppien.