N

Mira, 32, Lappeenranta

lähihoitaja / yrittäjä,
Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Tulin koejäseneksi Lappeenrannan kamariin vuonna 2011. Liityin kamariin koulutusmahdollisuuksien houkuttelemana. Omien rajojen ylittäminen tuntui tässä vaiheessa vielä vastenmieliseltä.

Kamaritoiminnalta olen saanut uusia ystäviä ja tuttuja. Vuonna 2012 perustamani yritys sai kamarikontakteilta mekittävää apua ja vinkkejä markkinointiin ja yrityksen kehitykseen jo suunnitteluvaiheessa. Ylitän itseni kamarin tuella yhä uudelleen. Aktiivisuus eri projekteissa on lisännyt itsetuntemustani.

Kamaritoiminnassa parasta on positiivinen kannustaminen henkilökohtaiseen kehittymiseen. Omia huippuhetkiäni ovat olleet mm. Vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen –projektin vetäjänä toimiminen ja projektin käynnistäminen 2012. Oli huikeaa tehdä jotain aivan uutta ja saada innostuneita yhteistyökumppaneita niin hyvin mukaan. Projektipäällikkönä pääsin halaamaan kaupungin virallista karvanaamaa, Kotiteollisuuden Jouni Hynystä.

Kenelle suosittelisin nuorkauppakamaritoimintaa? Kamaritoimintaa voit kokeilla koejäsenyysvuoden aikana. Voit saada enemmän kuin koskaan olisit voinut kuvitella. Täältä on löydetty ihmissuhteita ja työuria. Kamarissa tehdään yhdessä uutta, erittäin hauskalla tavalla. Lappeenrannassa toiminta on aktiivista ja menestyksekästä.