N

Petri, 34, insinööri, Kankaanpään NuorkauppakamariPetri, 34, Ikaalinen

insinööri
Kankaanpään Nuorkauppakamari

Hei! Olen Petri Rouvali. Tulen Ikaalisista, iältäni olen 34-vuotias ja koulutukseltani olen insinööri. Työskentelen tällä hetkellä Puolustusvoimissa kunnossapitoalalla virkamiehenä. Työpäiväni menee elektroniikkaan kunnossapidossa ja varastoinnissa. Lisäksi joudun käyttämään paljon aikaa tietokoneella erilaisia raportteja tehdessä. Työskentelen iltasin ja vapaa-aikana Piharati Oy:ssä alue edustajana Pohjois-Pirkanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueella. Perheeseeni kuuluvat vaimo Marja ja poika Niko. Perheeni on tukenut minua todella hyvin Nuorkauppakamari harrastuksessa. Huippukokoukseenkin lähdemme koko perheen voimin. Toivonkin että muut Nuorkauppakamarilaiset ympäri suomen ottaisivat enemmän perheitään mukaan mukavan harrastuksen pariin. Nuorkauppakamari harrastukseni alkoi 2008 vuonna Mouhijärveltä Kyrösjärven Seudun Nuorkauppakamarin kuukausitapahtumasta. Tämän jälkeen olen ollut todella aktiivinen. 2010-vuonna olin perustamassa Pirkanmaan Nuorkauppakamaria, jossa olin 3-vuotta jäsenenä.

Minulla alkoi 2014-vuonna kuudes täysinäinen vuosi Nuorkauppakamarin toiminnassa ja kolmas vuosi hallituksessa. Toimin vuosina 2010–2012 jäsenenä Pirkanmaan NKK:ssa. Vuonna 2011 toimin koulutus- ja tapahtumalohkojen johtajana IND/LOM:ina. Vuonna 2012 toimin sihteerinä SECY:nä. 2013 vuoden maaliskuussa siirryin Kankaanpään Nuorkauppakamariin. Syyt miksi vaihdoin isosta kamarista pieneen johtuvat työstäni. On helpompi hoitaa töiden lomassa Nuorkauppakamariin liittyviä asioita Kankaanpään alueella, kuin lähteä kesken työpäivän hoitamaan asioita Pirkanmaan alueelle. 2014 vuonna minulla on ilo toimia 44 vuotta täyttävän Kankaanpään Nuorkauppakamarin puheenjohtajana.

Kankaanpään Nuorkauppakamari antaa minulle elämässä paljon. On mukava työn täyteisen päivän/viikon jälkeen lähteä oman kamarin, alueen ja kansalliseen tapahtumiin tapaamaan ihmisiä, joita ei työssään päivittäin näe. Lisäksi kavereiden auttaminen tapahtumissa ja projekteissa on ensisijaisen tärkeää.  Projekteissa ja tapahtumissa oppii paljon uutta. Kankaanpään NKK on mielestäni pieni ja todella aktiivinen kamari.

Parhaita JC-muistoja on paljon. Erityisesti nostan esiin vuoden tulokas 2009 ja vuoden osallistuja 2010 palkinnon. Myös alueen puhekisaan osallistuminen kamarin edustajana vuonna 2009 on hyvä JC-muisto. Nostan esiin vielä hallitusvirkoihin valinnat, jotka ovat nostaneen motivaatiota entisestään! ”JC is my life”.