N

Tervetuloa JCI Finland Labsiin – Kehitystoiminnan kiihdyttämöön!

JCI Finland Labs on Suomen Nuorkauppakamareiden kehitysalusta, jossa tekijät, projektiaihiot ja kehitysideat kohtaavat.  Jäsenistöllä on huikea mahdollisuus lähteä toteuttamaan kehitysprojekteja – yli kamarirajojen!

JCI Finland Labsissa kokeillaan, kehitetään ja luodaan uutta jäsenistömme eduksi. Tällä sivustolla pääset tutustumaan kehitystyön alla oleviin projekteihin, ilmoittautumaan niihin mukaan tai ilmiantamaan uuden kehitysidean. Mihin kehitysprojektiin sinä haluat mukaan? Kullekin kehitettävälle caselle muodostetaan Labs-tiimi jäsenistön osaamisen, mielenkiinnon ja kehittymishalun mukaan.

Kyseessä ei ole projektipankki, vaan yhteinen alusta, jolla on esitelty edistämistä vaativia erikokoisia kehitysprojekteja niin koulutuksen, viestinnän, kansainvälisyyden, myynnin kuin taloudenkin saralla. Täällä kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua ja jättää kädenjälkensä yhteisen hyvän lisäämiseksi.

Suomen Nuorkauppakamareiden kehitysprojekteihin osallistumalla pääset kehittämään yhteistä järjestöämme, kasvatat työelämätaitojasi ja pääset toteuttamaan sellaisia caseja ja toimeksiantoja, joiden lopputulokset tuottavat lisäarvoa nuorkauppakamarilaisuuteen – kamarista riippumatta.

Lähde rohkeasti mukaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi tai osaamisesi ohjaamana.

Kehitysteemat- ja projektit 2020

Lisätietoja,

Kansallinen varapuheenjohtaja / Deputy National President

Ari Saavalainen

+358405522580

ari.saavalainen@jci.fi