JCI-Twinder on täällä

Kyllästyttääkö kamarihommissa samat naamat, haluatko ajatella “outside of the box”, tai solmia uusia ystävyyssuhteitä sekä oppia uusia kulttureita ja kieliä? Meillä on ratkaisu, joka mullistaa elämäsi: hanki oma twinning-kamari ulkomailta. Täytä JCI-Twinder kaavake heti tai lue ensin TOP 5 syytä miksi haluat mukaan twinning toimintaan mukaan.

Täyttämällä kaavakkeen jaat toiveesi JCI-Twinder projektille ja he pyrkivät löytämään juuri teille sopivan twinning kumppanin. Kaavakkeen täyttämisen jälkeen sinun tehtäväsi on vain jäädä odottamaan yhteydenottoa. Kaavakkeen täyttäminen ei sido mihinkään, mutta se mahdollistaa ensi askeleen twinning ystävyyskamarin löytämisessä.

Täytä kaavake löytääksesi Twinning-kamarin Suomen ulkopuolelta

#1: Nuorkauppakamari toiminta on hyvin kansainvälistä, joten koe kamarielämää Suomen rajojen ulkopuolella. Lukuisat nuorkauppakamarilaiset maailmalla ovat odottamassa juuri sinua oppimaan ja opettamaan uusia kamari juttuja.

#2: Nuorkauppakamarilaiset vetävät yhtä köyttä, joten jos kielitaitosi on ruosteessa tai haluat oppia uutta tai parantaan vanhaa, on tämä helppo ja turvallinen väylä tehdä se.

#3: Jos omasta kamaristasi ovat projekti-ideat loppuneet on syytä mennä rajojen ulkopuolelle tutustumaan uusiin juttuihin ja saamaan vinkkiä projektitoimintaan.

Täytä kaavake löytääksesi Twinning-kamarin Suomen ulkopuolelta

#4: Oletko haaveillut esimerkiksi vapaa-ajan matkasta, mutta et ole uskaltanut lähteä omatoimimatkalle tai koet että matkatoimistot eivät tarjoa tarpeeksi. Nuorkauppakamarilaiset ovat tunnetusti vieraanvaraista porukkaa, joten uudet ja tututkin kaupungit aukeavat uudella tavalla paikallisten kanssa.

#5: Työelämä ja yritystoiminta on kansainvälistä. Nuorkauppakamarilaisten kautta löytyy paljon yhteyksiä ja suhteita aloittaa tai laajentaa kansainvälistä liiketoimintaasi.

Täytä kaavake löytääksesi Twinning-kamarin Suomen ulkopuolelta

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, ota yhteyttä Twin with a Finn projektipäällikköön Klaus Breitholtz, klaus.breitholtz@jci.fi.