Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät jälleen vuonna 2024 Päivä Johtajana –projektin ympäri Suomea. Päivä Johtajana –projektin tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään, ja kokemuksen myötä tärkeitä verkostoja. Projektissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Päivä Johtajana -projektia on järjestetty vuodesta 2013. Projektin käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Projektin päätoteutusviikkoa vietetään vuonna 2024 vkolla 41 eli 7.-13.10.

Projektissa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 16-24 -vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.

Projektin tavoitteena on:

  • Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
  • Innostaa nuoria yritteliäisyyteen

Uudistuneen projektin myötä nuoren on nyt mahdollista tienata johtajapäivästään! Projektiin osallistuminen on helppoa niin nuorille kuin yrityksille, minkä mahdollistaa Work Pilots -verkkoalusta. Work Pilots huolehtii projektin rahaliikenteestä sekä mahdollistaa nuoren ja yrityksen vaivattoman yhteen saattamisen.

Yritykselle osallistuminen huomisen johtajuuden edistämiseen maksaa 250 euroa + alv per osallistuva johtaja, josta nuori saa 50 euron korvauksen (10€/h). Lopulla tuemme paikalliskamareita ja katamme kulujamme liittyen mobiilipalveluun, projektinhallintaan sekä laskutus- ja maksupalveluihin.

Ilmoita yrityksesi mukaan projektiin tästä!

Lisätietoja Päivä Johtajana -projektista ja yhteyden paikkakuntasi projektin toteuttajiin saat paikallisilta nuorkauppakamareilta tai kansalliselta projektipäälliköltä:

 

Pä1vä Johtajana -projektipäällikkö

Pä1vä Johtajana -projektipäällikkö

Heta Koskinen

heta.koskinen@jci.fi

WorkPilotsiin liittyvissä ongelmissa parhaiten saatte apua heidän tukipalvelunsa kautta: https://workpilots.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

 

Tietosuojaseloste

Seuraa Päivä Johtajana-projektia somessa – Instagramissa, Facebookissa ja Linkedinissä.


Päivä oli ennen kaikkea hauska, erilainen ja ehdottomasti opettavainen. On hienoa, että nuorille järjestetään tällaisia mahdollisuuksia päästä tutustumaan paikallisten yrittäjien arkeen ja työhön.

— Salon Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistuneet nuoret


Erityisesti antia päivästä oli meille johtajille, sillä nuorissa on meidän tulevaisuus ja matkaa heidän kanssaan on hieno kulkea.

— Mikkelin Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistunut johtaja


Nuorkauppakamari tarjosi mahdollisuuden mennä seuraamaan ja oppimaan, miten johtaminen hoituu käytännön tasolla. Itse menin Kankaanpään Seudun päätoimittajan matkaan. Käytin maanantain jonkin ainutlaatuisen parissa. Kannattaa osallistua.

– Opiskelija Kankaanpään Yhteislyseo

 

Projektin yhteistyökumppaneina toimivat: