Suomen Nuorkauppakamarit haastavat teidät ottamaan vastuullisen askeleen eteenpäin toteuttamalla Vastuullinen Bisnes -projektin. Vastuullinen Bisnes -brändi on kasvanut läpi vuoden toteutettavaksi Euroopan kestävän kehityksen viikon VB-teemaviikko projekteista. VB-brändi on suunniteltu tarjoamaan paikallisille yhdistyksille mahdollisuuden edistää vastuullisuutta omalla alueellaan, paikallisten yritysten kanssa kumppanuusyhteistyönä, hyödyntäen JCI:n laajaa verkostoa ja resursseja.

 

Miksi Osallistua?
  • Vahvista Kumppanuusarvoja: Vastuullinen Bisnes tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa ja syventää kumppanuussuhteita yritysten kanssa, jotka jakavat vastuullisuuden arvot. Hyvä projekti on osa kumppaninkin vastuullisuustoimia!
  • Vaikuta Positiivisesti: Projekti antaa mahdollisuuden vaikuttaa paikallisyhteisöön positiivisesti, edistäen kestävää kehitystä, hyviä työoloja ja vastuullista liiketoimintaa. Nostetaan yhdessä hyvä esille!
  • Näkyvyys ja Tunnustus: Toteuttamalla Vastuullinen Bisnes -projekteja, paikallisyhdistyksenne saa arvokasta näkyvyyttä ja tunnustusta vastuullisuuden edelläkävijänä. Nuorkauppakamarien kumppanuusarvo kasvaa!

 

Miten Osallistua?
  • Ideointi: Kokoontukaa yhdistyksenä keskustelemaan mahdollisista vastuullisuusprojekteista, jotka sopisivat alueellenne. Useat nykyisistäkin projekteista istuvat VB-brändiin, koska perusarvomme ovat vastuullisia.
  • Suunnittelu: Hyödyntäkää JCI:n tarjoamia resursseja ja työkaluja projektinne suunnitteluun ja toteutukseen.
  • Toteutus: Vie projektinne käytäntöön, olipa kyseessä sitten työpaja, seminaari tai laajempi vastuullisuuskampanja. VB-teemaa voi tuoda esiin myös kevyesti tiedottaen tai etsimällä seutunne vastuullisinta toimijaa.
  • Jaa Kokemuksesi: Kerro projektinne tuloksista ja oppimistasi JCI-verkostolle, inspiroiden muita yhdistyksiä vastaaviin toimiin.

Tule Mukaan! Tämä on teidän mahdollisuutenne näyttää, miten paikalliskamari voi tehdä merkittävän eron vastuullisuuden saralla. Liittykää mukaan Vastuullinen Bisnes -projekteihin ja osoittakaa yhteisöllenne, että vastuullisuus on tekoja, ei vain sanoja.

Kansallisella tasolla toteutetaan Vastuullinen Bisnes haaste, jossa mm. nostetaan esiin onnistuneita vastuullisemman liiketoiminnan kehitystarinoita. Millainen vastuullisuustarina löytyisi teidän alueeltanne?

Kiinnostuitko? Aloita matkasi kohti vastuullisempaa yhteisöä ottamalla yhteyttä projektipäällikkö Mikko Eskolaan (mikko.eskola@jci.fi) saadaksesi lisätietoja ja tukimateriaaleja projektinne käynnistämiseen.

Yhdessä voimme luoda kestävämpää ja vastuullisempaa tulevaisuutta. Liity nyt Vastuullinen Bisnes -liikkeeseen