Kansainvälinen verkosto

Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa, joten myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Vuosittain järjestettävien Eurooppa- ja maailmankokouksien lisäksi löytyy lukuisia muitakin visiitin arvoisia kokouksia, koulutuksia ja tapaamisia.

Lue lisää: www.jci.cc

 

Kansainvälisyys – JC-elämän sokeri

Kansainvälisyys on jokaisen nuorkauppakamarilaisen etuoikeus, osa arkea. Järjestömme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Ole rohkea ja lähde mukaan mielenkiintoiseen kansainväliseen toimintaan!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa, pientä kulkijaa!

Kansainvälisten kokousten markkinointia tehostetaan alueorganisaatioita hyväksikäyttäen sekä kehittäen kokousmatkaajille yhteistä toimintaa. Kamarilaiset saavat lisää informaatiota kansainvälisestä toiminnasta. Järjestön kansainvälisyys saatetaan näkyvästi luoksemme! JCI:n mahtavia koulutuksia tuodaan paremmin esille tarjotaksemme jäsenillemme henkilökohtaista kasvua ja mahdollisuuksia kehittää uusia taitoja niin ihmisenä kuin johtajana.

Kansainvälisyys on hyppysissäsi!

Jos kansainväliset kontaktit kiinnostavat, on nuorkauppakamari oivallinen tapa päästä helposti menoon mukaan.

Kansainvälisyys osana työelämätaitoja

Miten eri kulttuureissa toimitaan liiketapaamisissa? Miten pääsen myymään tuotteita eri markkinoille? Miten pääsisin verkostoitumaan esimerkiksi eri mantereilla toimivien yrittäjien kanssa?

Yksi tapa on lähteä ulkomaille erilaisiin JCI tapahtumiin – ja niitä järjestetään joka mantereella. Jos kansainväliset kontaktit kiinnostavat, on nuorkauppakamari oivallinen tapa päästä tutustumaan kv-asioihin.

Osallistu esimerkiksi:

  • kansainväliset kokoukset ympäri maailmaa
  • twinning-toiminta oman kamarin ja muiden kamareiden välillä
  • roolit ja tiimit, joissa keskitytään kansainvälisyysasioihin (esim. Team Finlandia, INT-rooli kamarin hallituksessa)

Mikä on Kansainvälisyystiimi?

Kansainvälisyystiimi on joukko kansainvälisyydestä innostuneita nuorkauppakamarilaisia, jotka edistävät kansainvälisiä asioita Suomessa. Tänä vuonna tiimi muun muassa edistää jäsenistön mahdollisuuksia verkostoitua muiden maiden kamarilaisiin, edistää twinningiä ja kansainvälisyyteen liittyvää toimintaa kamareissa ympäri Suomen.

Kansainvälisyystiimi vastaa myös kansainvälisten kokouksien markkinoinnista ja mikäli maailma aukeaa ja pääsemme kansainvälisiin kokouksiin, palvelee nuorkauppakamarilaisia kokousmatkoilla. Kansainvälisyysasioista vastaa kansainvälisyyspäällikkö yhdessä tiiminsä kanssa.

Kuka tahansa kansainvälisistä asioista kiinnostunut nuorkauppakamarilainen on tervetullut mukaan tiimiin! Ota rohkeasti yhteyttä oman kamarisi kansainvälisyysasioista vastaavaan henkilöön, alueesi kansainvälisyyspäällikköön (R-INT) tai suoraan SNKK:n Kansainvälisyyspäällikköön Mari Hamaraan!