Tule mukaan Nuorkauppakamariin verkostoitumaan, kouluttautumaan ja vaikuttamaan

Hei sinä siellä! Juuri sinä! Oletko kiinnostunut nuorkauppakamaritoiminnasta? Hyppää mukaan ja tutustu toimintaamme!

Järjestämme ympäri Suomea useita tapahtumia, joihin voit tulla vapaasti mukaan tutustumaan konkreettisesti siihen, mitä kaikkea me oikein tehdäänkään. Mielestämme kaikki tapahtumamme ovat paras keino päästä nopeasti mukaan toimintaan. Tsekkaa tapahtumat alta ja ilmoittaudu mukaan!

Nuorkauppakamarissa pääsee vaikuttamaan monella eri tavalla. Mitä kaikkea jäsenemme ovat päässeet tekemään oman nuorkauppakamariuransa aikana? Lue alta!

Hae mukaan toimintaan

Tule mukaan syksyn tapahtumiin ja tutustu Nuorkauppakamariin!

27.8. klo 10.30
Huomisen johtajan viestintätaidot –
osaaminen esiin!

Tapahtuman paikka: Teams
Järjestäjä: Suomen Nuorkauppakamarit
Lisätietoa ja ilmoittautuminen Facebook-tapahtumasta 
29.8. klo 18
Debatti-koulutus
Tapahtuman paikka: Järvenpää
Järjestäjä: Järvenpään Seudun ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarit
Lisätietoa Facebook-tapahtumasta
7.9. klo 18
Start- koulutus ja illallinen Caperossa
Tapahtuman paikka: Savonlinna
Järjestäjä: Savonlinnan Nuorkauppakamari
Lisätietoa Facebook-tapahtumasta
10.9. klo 9-15
Startti JCI-uralle
Tapahtuman paikka: Kankaanpää
Järjestäjä: Kankaanpään Nuorkauppakamari
Lisätietoa Facebook-tapahtumasta
13.9. klo 17.30-20
Pk-seudun koejäsenilta ja
kansainvälisiä kamaritarinoita -paneeli

Tapahtuman paikka: Helsinki
Järjestäjä: Pk-seudun Nuorkauppakamarit
Lisätietoa Facebook-tapahtumasta
14.9. klo 19
After Work
Tapahtuman paikka: Kerava
Järjestäjä: Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari
Lisätietoa kamarin Facebook-tapahtumien sivulta
27.9. klo 18
Keynote-ilta
Tapahtuman paikka: Vantaa
Järjestäjä: Järvenpään Seudun ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarit
Lisätietoa kamarien Facebook-tapahtumien sivulta
12.10. klo 19
After Work
Tapahtuman paikka: TBD
Järjestäjä: Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari
Lisätietoa kamarin Facebook-tapahtumista
25.10. klo 18
Sijoittamisen ABC for Dummies
Tapahtuman paikka: Järvenpää
Järjestäjä: Järvenpään Seudun ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarit
Lisätietoa kamarien Facebook-tapahtumista

 


Vaikuttavaa ja hauskaa toimintaa Nuorkauppakamarissa – tarinoita jäseniltä

Nuorkauppakamarissa pääset vaikuttamaan yhteiskuntaan projektien kautta.


Nuorkauppakamarissa pääset heittäytymään ja haastamaan itseäsi.


Nuorkauppakamarissa pääset kehittymään johtajana.


Lue lisää jäsentemme tarinoita

Parasta kamaritoiminnassa on yhdessä tekeminen.

AMAZING Aurajoki SUP oli kolmena vuonna retkisuppailun vuoden pää­tapahtuma Suomessa ja sa­malla Auranmaan nuorkauppakamarin historian suurin ponnistus. Tapahtuma vei sup-laudalle yli 300 ensikertalaista, hou­kutti joenvarren rannoille tuhansia ihmisiä yleisöksi ja tavoitti kaiken kaikkiaan kymmeniä tuhansia ihmisiä päätyen mm. moneen otteeseen kansalliseen me­diaan.

Tapahtuman mer­kittävin ansio oli kuitenkin siinä, miten se muutti koko paikkakunnan identiteettiä ja ihmisten suhtautumista tähän kurapurona pidettyyn kansallismaisemaamme – Aurajokeen. Projektin myötä Aurajoki nousi taas esiin, laiturit ilmestyivät rannoille ja paikalliset alkoivat pohtimaan uimapaikkoja.

Projektin kautta sain itseasiassa myös kutsun työhaastatteluun ja sillä tiellä olen edelleenkin. SUP-hankkeen jälkimainingeissa sain olla mukana uuden matkailutien perustamista. Paikalliskamarin projekti aiheutti positiivisten asioiden kierteen ja muutama vuosi myöhemmin Aurajoentien Matkailutie sai virallisen matkailutiestatuksen. Näin ollen projekti hyödytti omaa urakehitystäni sekä paikkakunnan elinvoimaisuutta.

Anna-Mari Alkio, Auranmaan Nuorkauppakamari


Kamaritoiminnan ytimessä on projektityöskentely, joka toimii sekä oppimisalustana, että yhteiskunnallisen vaikuttamisen välineenä. Parhaimmillaan projektityöskentely myös yhdistää ihmisiä ja luo pohjan elinikäiselle ystävyydelle. Projektit voivat olla pieniä tai isoja ja välillä mopo lähtee lapasesta ja pienestä idean siemenestä voi oikeassa porukassa versoa merkittävä yhteiskunnallinen teko, joka kantaa hedelmää vuosi ja vuosikymmeniäkin eteenpäin. Välillä on jopa vaikea uskoa, miten upeita juttuja kamaritoiminta mahdollistaakaan!

Tällä hetkellä seuraan erityisellä ylpeydellä viime vuoden lopulla perustetun Rauman Nuorkauppakamarin ILO-rahaston kasvua ja kehittymistä sen perustajajäsenenä. Saan ystävieni kanssa olla rakentamassa ILO:n ympärille uskomatonta ekosysteemiä, joka tulee tuottamaan iloa ja antamaan eväitä Rauman seudulla kasvavien lasten ja nuorten elämään!

Niina Pekonen, Rauman Nuorkauppakamari


Nuorkauppakamaritoiminnassa voi konkreettisesti vaikuttaa yhteiskunnan ja oman yhteisön asioihin. Mikkelin nuorkauppakamarin organisoima Ihan Mikkelistä -verkkosivusto yhdisti avuntarjoajat ja -tarvitsijat. Projekti polkaistiin extempore käyntiin koronapandemian alettua maaliskuussa 2020. Halusimme tuottaa arvoa yhteisölle tilanteessa, jossa monen yrityksen liiketoiminta oli uhattuna ja toimintaympäristö nopeasti muuttunut koronan vuoksi.  

Projektissa hyödynnettiin kamarilaisten omia työelämätaitoja ja tuotettiin alusta mihin pystyi ilmoittamaan avun tarpeesta tai tarjoamisesta (niin kaupalliset kuin yksityisetkin) ja projekti onnistuikin mainiosti. Ihan Mikkelistä -projekti kuvastaa mielestämme nuorkauppakamaritoimintaa parhaimmillaan.   

Jenni ja Mikko Oksanen, Mikkelin Nuorkauppakamari 


 

On ollut hienoa päästä vaikuttamaan ja rakentamaan Mimmit johtaa -projektia, jonka tarkoituksena on edistää naisjohtajuutta ja tasa-arvoa työpaikoilla.

Merkittävän aiheen edistäminen, upeiden yhteistyökumppanien ja keynote -puhujien hankinta sekä yhdessä tekeminen ja onnistuminen ovat olleet tämän projektin keskiössä. Projektin myötä olen päässyt myös haastamaan itseäni ja kehittämään omia taitojani.

Karoliina Nykopp, Havis-Amandan Nuorkauppakamari