N

 

Päivä johtajana -tempauksissa johtajat ympäri Suomea ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää. Tämä tuo nuorille johtajan arjen lähemmäksi ja parantaa myös mahdollisuuksia saada kesätyötä ja muita kontakteja työelämään. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Tänä vuonna teemana on 1000 nuorta johtajaa ja kampanja toteutetaan yhteistyössä kauppakamarin sekä YES-verkoston kanssa. Kampanjan tavoitteena on tarjota tuhannelle nuorelle tilaisuus seurata johtajan työpäivää. Johtaja antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Yritysedustaja tai opiskelija: Lue lisää ja tule mukaan!

Otto-Aro_kolumnikuva”Nuorkauppakamari tarjosi mahdollisuuden mennä seuraamaan ja oppimaan, miten johtaminen hoituu käytännön tasolla. Itse menin Kankaanpään Seudun päätoimittajan matkaan. Käytin maanantaini jonkin ainutlaatuisen parissa. Päivänä sujui uusien ja ihmeellisten ihmisten parissa. Kannattaa osallistua.”
[Otto Aro, 2 C Kankaanpään yhteislyseo]

Yhteistyössä

Päivä johtajana toteutetaan yhteistyössä kauppakamarin ja YES-verkoston kanssa.

 

Save

Save

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Positiivista muutosta

Suomen Nuorkauppakamarit ry toimii Päivä johtajana ­-tempauksissa yhteistyössä YES-­verkoston kanssa. Tempauksien käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla maata.