N

Kehitä itseäsi ja osaamistasi!

Suomen Nuorkauppakamarit ry ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat vuosittain upeita koulutuksia ympäri Suomea – tarjoamme käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia monia eri tapoja hyödyntäen. Itsensä kehittäminen onnistuu mm. kehittymällä kouluttajana, hankkimalla strategista osaamista, projektiosaamista sekä puhe- ja esiintymistaitoja.

Isompien koulutusviikonloppujen ja akatemioiden lisäksi koulutuksia on saatavilla alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten kokousten yhteydessä. Samalla osallistumismaksulla on yleensä tarjolla monipuolinen valikoima koulutuksia ja keynote-puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista.

Myös paikallisyhdistykset järjestävät paljon omia koulutuksia. Useimmiten koulutukset ovat avoimia kaikille Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenille. Tutustu tapahtumakalenteriimme!

Kattavan katsauksen SNKK:n ja JCI:n koulutuksista sekä kansainvälisistä akatemioista löydät näiden sivujen lisäksi koulutusoppaastamme. Opas päivittyy vuosittain tarpeen mukaan ja voimassa olevan version löydät SNKK:n Issuusta.

Yhteistyössä: 

,