N

Hanki hyödyllinen harrastus. Liity mukaan nuorkauppakamaritoimintaan!

Sinäkin voit liittyä nuorkauppakamariin ja päästä osalliseksi noin 5 000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 170 000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa.

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Jotkut hakevat harrastuksesta johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoa bisnekseen – tai ihan vain elämään. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Kuka voi liittyä nuorkauppakamaritoimintaan?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa 18–40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi ja itsesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä.

Hyöty työnantajalle

Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta. Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla.

Liittyminen tapahtuu paikallisen nuorkauppakamarin kautta

Kamareita löytyy melkein kaikista kaupungeista ja suurimmista kaupungeista useampiakin. (Tästä linkistä voit tutustua eri kamareiden kotisivuihin.)

Ota yhteyttä paikalliseen kamariin. Lähde tutustumaan johonkin kamarin järjestämään tilaisuuteen. Mikäli toiminta kiinnostaa; Hae tutustumis- tai koejäsennyyttä. Huomaat pian onko kamaritoiminta juttusi. Ole aktiivinen jotta saat toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Nuorkauppakamari ei siis ole mikään salaseura, vaan avoimesti avoinna kaikille jotka haluavat olla mukana kehittämässä positiivista yhteiskuntaa kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoja ja yrittäjyyttä.

Jos et tiedä mihin kamariin ottaisit yhteyttä, niin kysy neuvoa. Yhteystiedoista löydät apua.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä tai haluat lisätietoja ota yhteyttä tällä lomakkeella.

Nimi / name *

Ikä / age *

Sähköposti / email *

Puhelin / phone

Ammatti / profession

Työnantaja / employer

Kaupunki / city

Lisätiedot / additional details

* pakollinen kenttä