Work in Finland

Visma Solutions

Visma Solutions

Kasvu Open

Kasvu Openin visio on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. Kasvu Openin palveluita ovat yrittäjille suunnatut sparrausohjelmat, kaikille avoimet yritystapahtumat ja yrittäjien digityökalu Kasvuyritysanalyysi.
Kasvu Open

Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu. Xamk kouluttaa osaavaa työvoimaa tulevaisuuden tarpeisiin, edistää yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä sekä elinkeinoelämää uudistavia ratkaisuja. Xamkilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa, neljällä eri kampuksella: Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.
Xamk

Greenstep

Tuomme selkeyttä yritystoiminnan monimutkaiseen ja jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Greenstepissä välitämme aidosti toisistamme; meidän isosta perheestä, asiakkaista ja ympäristöstä. Autamme asiakkaitamme heidän kannattavan kasvun polullaan tuomalla heille liiketoiminnallista lisäarvoa ja tehokkuutta prosesseihin.
Greenstep

Opintokeskus Sivis

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen järjestöjen oppilaitos, joka järjestää ja toteuttaa yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa erityisesti aktiivista kansalaisuutta ja järjestötoimintaa sekä vapaaehtoistoimintaa edistävää koulutusta ja siihen liittyviä materiaaleja. Sivis toteuttaa myös kaikille järjestötoimijoille avoimia koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia.
Opintokeskus Sivis

High Peak

High Peakilta saat laadukkaat mainoslahjat ja mainostuotteet nopealla toimituksella. Meiltä saat kaikki mainostuotteet yrityksille juuri sillä idealla, millä itse haluat – saat sinulle parhaat liikelahjat tarpeeseen kuin tarpeeseen.
High Peak

Rastor Instituutti

Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja urapalveluita uran eri vaiheisiin. https://www.rastorinst.fi  
Rastor Instituutti

Hejmo

Vote by Hejmo on rakennettu vastaamaan vaativiinkin äänestystarpeisiin etäkokouksissa ja hybridikokouksissa. Myös sähköpostikokous on helppo korvata Vote by Hejmolla, jolloin päätökset saadaan tehtyä vaivattomammin ja turvallisemmin. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet äänestysten luotettavuus, luottamuksellisuuden säilyttäminen etäkokouksissa, helppokäyttöisyys, sekä räätälöitävyys.
Hejmo

Nasdaq

Nasdaq-pörssi tai Nasdaq-US on vuonna 1971 perustettu, New Yorkissa Yhdysvalloissa toimiva, Nasdaq, Inc. -holdingyhtiön omistama ja erityisesti teknologiayritysten osakkeita listaava ja niillä kauppaa käyvä arvopaperipörssi. Emoyhtiö Nasdaq Inc:iin kuuluu Nasdaq-US:n lisäksi myös esimerkiksi Nasdaq Nordic, Nasdaq Baltic, Nasdaq OMX Armenia ja kasvuyritysten First North -markkinat monine paikallisine pörsseineen. http://www.nasdaq.com/
Nasdaq

Experis

Experis

Lyyti

Lyyti

Suomen Senaatti

Suomen Senaatti

Kumppania

Kumppania

M-Files

M-Files