Yhteistyökumppanit

Handelsbanken

Handelsbanken on vakavarainen, asiakaslähtöinen ja joustava kansainvälinen sekä paikallinen pankki. Suomessa pankki on toiminut vuodesta 1985 ja konttoreita on 32. Taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristövastuu ovat kiinteä osa kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Global Financen World's Safest Banks 2017 -listan mukaan Handelsbanken on maailman kolmanneksi turvallisin liikepankki.
Handelsbanken

Greenstep

Greenstep on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö ja yhtiössä työskentelevien osakkaiden omistama yritys. Greenstepin palveluita ovat muun muassa taloushallinto ja palkkahallinto, talousjohto, HR, analytiikka, liiketoiminta-alustaratkaisut, liiketoiminnan kehitys & rahoitus. Suomen Nuorkauppakamarin ja Greenstep yhteistyötä mm. taloushallinnon teemojen ympärillä. Meille molemmille on tärkeää vastuullinen liiketoimintä, kestävän kehityksen tavoitteiden eteen työskentely sekä jatkuva kehittyminen.
Greenstep

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöäSuomen Ekonomit on mm. Vuoden Nuori Johtaja-kilpailun loistava yhteistyökumppani. Kilpailun avulla teemme yhdessä parempaan työelämään, vastuullisuuteen ja kestävään yhteiskuntaan tähtäävää työtä.
Suomen Ekonomit

VIA Group

VIA Group

Nasdaq

Nasdaq

Genelec

Genelec

Experis

Experis

RajuLive

RajuLive

Opintokeskus Sivis

Opintokeskus Sivis

Agendium

Agendium

Lyyti

Lyyti

Suomen Senaatti

Suomen Senaatti

Palveluna

Palveluna

Kumppania

Kumppania

M-Files

M-Files

Grano

Grano